MEDIA

Η Κατερίνα Δαλάκα το επιβεβαίωσε ξανά για το Survivor!

Είναι πια οριστικό, η Κατερίνα Δαλάκα το ξεκαθάρισε εν όψει του επόμενου Survivor.
Η Κατερίνα Δαλάκα το επιβεβαίωσε ξανά για το Survivor!

Η Κατερίνα Δαλάκα το έκανε ξεκάθαρο. Καιρό τώρα υπήρχε μία φημολογία σχετικά με τη συμμετοχή της στο επόμενο Survivor. Πλέον είναι οριστικό!

Με ανάρτησή της στο Instagram η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε πως αυτή ήταν η τελευταία της φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο κύκλος της έκλεισε μετά από τρεις συμμετοχές. Την πρώτη φορά που πήγε, βγήκε και νικήτρια. Την επόμενη ήταν δεύτερη και τώρα τερμάτισε τρίτη. Άλλη δεν θα υπάρξει. Τουλάχιστον όχι άμεσα! Η ίδια υποστήριξε πως ήρθε η στιγμή να κάνει κάτι καινούργιο στη ζωή της.

Κατερίνα Δαλάκα – Η ανάρτησή της

«Λένε, πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Πως κάθε φορά που τελειώνει κάτι, εμείς θα πρέπει να έχουμε γελάσει πολύ, να έχουμε κλάψει πολύ. Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε, σε μια ζωή που όλα είναι δρόμος και όλα είναι κύκλος… Εκεί το τέλος του, θα σηματοδοτήσει την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο!

Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που λέγεται SURVIVOR και ζήσαμε παρέα κάτι μοναδικό ! Υγεία σε όλους ❤️🙏 Σας αγαπώ 🫶

Υ.Γ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ !».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Κατερίνα Δαλάκα το επιβεβαίωσε ξανά για το Survivor!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα