MEDIA

Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Bahar – Καινούργια αρχή έρχεται να ταράξει τα… νερά!
Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Τα πάνω-κάτω έρχεται να φέρει στην τηλεθέαση η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Bahar – Καινούρια αρχή, που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η Bahar είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, που πάντα βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της. Αν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή πριν από 20 χρόνια, δεν έγινε ποτέ γιατρός και παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει τα δύο παιδιά της, τον σύζυγο και την πεθερά της. Κάθε μέρα της είναι ίδια με την προηγούμενη, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί το μεγάλο γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της.

Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τη Bahar στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο ειδικός που θα την αναλάβει δεν είναι άλλος από τον μυστηριώδη γιατρό που γνώρισε τυχαία την προηγούμενη μέρα. Δυστυχώς όμως, τα νέα για τη Bahar είναι πολύ δυσάρεστα, καθώς θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Συμβατός δότης υπάρχει, αλλά δεν δείχνει μεγάλη προθυμία να τη βοηθήσει.

Οι γιατροί καταφέρνουν να βρουν άλλον δότη για τη μεταμόσχευση. Το χειρουργείο πηγαίνει καλά και η Bahar ξυπνά, με όλες τις έννοιες της λέξης. Έχει πια καταλάβει ποιος την εκτιμά πραγματικά και ποιος τη θεωρεί δεδομένη, κι έτσι αποφασίζει πως κάτι στη ζωή της πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Bahar έχει ξεκινήσει, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από ένα ολικό makeover! Μετά το κομμωτήριο και τα ψώνια μέχρι τελικής πτώσης, η Bahar κηρύσσει και απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά. Ο σύζυγός της, ο Τιμούρ, αρχίζει να ανησυχεί για τις απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά της, όμως προς το παρόν, τις αποδίδει στο ψυχολογικό σοκ που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της.

Η Bahar συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει ξανά το μεγάλο της όνειρο, να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Bahar μελετά κρυφά για τις εξετάσεις της σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται μέσα στη μέρα, και καταφέρνει να περάσει! Αμέσως κάνει αίτηση για να εργαστεί ως ειδικευόμενη στο ίδιο νοσοκομείο με τον Τιμούρ και τον γιο τους, χωρίς να αναφέρει καθόλου τη σχέση της μαζί τους. Η αίτηση αρχικά απορρίπτεται λόγω της ευαίσθητης υγείας της, όμως και πάλι ο Δρ. Εβρέν θα δώσει τη λύση.

O Τιμούρ είναι έξαλλος με τη Bahar. Όχι μόνο κινήθηκε πίσω από την πλάτη του και κατάφερε να προσληφθεί στο νοσοκομείο του, αλλά τώρα θα πρέπει να παριστάνουν και τους ξένους! Η κυρία Νεβρά, η μητέρα του, τον συμβουλεύει να δώσει τόπο στην οργή και να την αφήσει να κάνει αυτό που θέλει. Αν την πιέσει υπερβολικά, οι συνέπειες για την οικογένεια Γιαβούζογλου θα είναι δραματικές, πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να φανταστεί αυτή τη στιγμή η Bahar.

Η Bahar μαθαίνει ότι στο νοσοκομείο εκτός από τον Τιμούρ και τον γιο τους τον Ουράς, εργάζεται κι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι η Ρενγκίν, η παλιά τους φίλη και συμφοιτήτρια, η οποία όμως την υποδέχεται αρκετά ψυχρά. Αργότερα, ο Τιμούρ αποφασίζει να δώσει στην Bahar ένα μάθημα για το πώς είναι πραγματικά το να δουλεύεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Έτσι, της αναθέτει την πρώτη της εφημερία, αναγκάζοντάς την να χάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, της Ουμάι.

Η πρώτη εφημερία της Bahar στο Γυναικολογικό Τμήμα της Δρ. Ρενγκίν πηγαίνει αρκετά καλά, όμως ο ασυγκράτητος συναισθηματισμός της την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί της. Έτσι, η Δρ. Ρενγκίν ζητά από τον Τιμούρ να αναλάβει εκείνος τη Bahar στο δικό του Τμήμα. Το μέλλον της Bahar στο νοσοκομείο προμηνύεται δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχει ακόμα την υποστήριξη του Δρ. Εβρέν.

Η Ουμάι, απογοητευμένη από την απουσία της μητέρας της, βγαίνει κρυφά έξω αργά το βράδυ με μια φίλη της, την Πάρλα, όμως ένα ατύχημα την οδηγεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Στο τέλος όλα πηγαίνουν καλά, όμως ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό που θα έπρεπε να τον ανησυχεί. Η φιλία της κόρης του με την Πάρλα μπορεί να φέρει την καταστροφή στο γάμο του: η Πάρλα είναι η κόρη της Δρ. Ρενγκίν και γνωρίζει ότι η μητέρα της και ο Δρ. Τιμούρ εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι μόνο συνάδελφοι…

Για όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές, μπορείτε να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης!

Γιώργος Μαζωνάκης: «Να βάλουν μυαλό, απολογείται αυτός που είναι ένοχος»

«Τρέλανε» το ίντερνετ με post της από την Άνδρο η Μενεγάκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.