ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Το σκέφτηκε καλά η Πόρτο και αποφάσισε

Τα νέα από το στρατόπεδο της Πόρτο.
Νταβίντ Κάρμο: Το σκέφτηκε καλά η Πόρτο και αποφάσισε

Η Πόρτο έχει στα χέρια της την τελευταία πρόταση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή στους ερυθρόλευκους του Νταβίντ Κάρμο, με τον Ολυμπιακό να δίνει 15 εκατ. για τον Αγκολέζο στόπερ, τα δώδεκα άμεσα και τα τρία με τη μορφή μπόνους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει τον παίκτη δικό του, μετά το επιτυχημένο πέρασμα του 24χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, όταν και άλλαξε προς το καλύτερο την άμυνα του Ολυμπιακού.

Τα νέα από το στρατόπεδο της Πόρτο είναι θετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι «Δράκοι» συζητούν την τελευταία πρόταση του Ολυμπιακού.

Σημαντικό στοιχείο της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης είναι το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον επίσης αριστεροπόδαρο στόπερ της Μπαρτσελόνα Φαγέ.

Η Πόρτο έχοντας μαζί με τον τραυματία Μαρκάνο τέσσερις αριστεροπόδαρους στόπερ, είναι αδύνατο λογικά να θέλει να κρατήσει και τον Κάρμο ενώ από την πώληση του Αγκολέζου θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα γαι τη μεταγραφή του Φαγέ από την Μπαρτσελόνα.

Η Πόρτο έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα πέντε εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2027.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ποντένσε και Φενέρμπαχτσε

Έτσι έγινε η ανατροπή με τον Μασούρα και τον Ολυμπιακό – Αυτό είναι το συμβόλαιό του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Το σκέφτηκε καλά η Πόρτο και αποφάσισε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.