ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Θα γίνει συμπαίκτης με παικταρά; Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ

Ο Άντονι Γκόρντον εξέφρασε επιθυμία για μεταγραφή στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσο Ρομάνο.
Κώστας Τσιμίκας: Θα γίνει συμπαίκτης με παικταρά; Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ

Την ώρα που ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Κώστας Τσιμίκας αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε στο Twitter πως ο Άντονι Γκόρντον ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να πάει στους «κόκκινους», έχοντας πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον τους.

Πρόκειται φυσικά για μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση, καθώς η Νιούκαστλ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ δίχως να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό, ο Ρομάνο ξεκαθάρισε πως η τιμή που έθεσαν οι «καρακάξες» ήταν τεράστια.

Μάλιστα, ζήτησαν να περιληφθεί στη συμφωνία και ο νεαρός αμυντικός Τζάρελ Κουάνσα.

Ο 23χρονος Άγγλος άσος μετακόμισε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τον Ιανουάριο έναντι 51 εκατ. ευρώ από την Έβερτον, μετρώντας 64 συμμετοχές με 13 γκολ και 11 ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Θα γίνει συμπαίκτης με παικταρά; Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.