ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε με 14 γκολ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς! (vid)

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Ουνιόν Χάους με 14-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν επί Αυστριακού εδάφους
Ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε με 14 γκολ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς! (vid)

Την ευκαιρία να «ξεφύγει» από τις προπονήσεις είχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διέλυσε με 14-0 την Ουνιόν Χάουζ, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της προετοιμασίας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς η αντίπαλος των «πράσινων» αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας της.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ανεπίσμο ντεμπούτο του στον σύλλογο, με τον Ουρουγουανό να αλλάζει πρόσωπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Τζούρισιτς (1′, 12′, 28′), Νίκας (12′, 52′), Μαντσίνι (35′), Νταμπίζας (40′), Γερεμέγεφ (64′, 86′, 87′), Μπρέγκου (78′), Βαγιαννίδης (80′), Αϊτόρ (82′) και Σένκεφελντ (85′)!

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για το «τριφύλλι» είναι κόντρα στην Πάφο την προσεχή Τετάρτη (3/7, 19:00), εκεί όπου ασφαλώς αναμένονται να βγουν περισσότερα συμπεράσματα.

Παναθηναϊκός: Λίλο – Κάτρης, Γέντβαϊ, Τσόκαϊ, Κυριόπουλο – Ζέκα, Νίκας, Τρουιγέ – Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Νταμπίζας.

Στο β’ έπαιξαν οι Βαγιαννίδης, Σxένκεφελντ, Αράο, Πέρεθ, Μπρέγκου, Βιλένα, Γερεμέγεφ, Φικάι και Αϊτόρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε με 14 γκολ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.