ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει ενίσχυση με top class παίκτες ο Αλμέιδα – Ο Χατζηδιάκος και η πώληση του ΠΑΟΚ!

Δυναμικά μπαίνουν και αυτή την Κυριακή τα Παρασκήνια του Sportime, που έχουν την τιμητική τους οι Ματίας Αλμέιδα, Παντελής Χατζηδιάκος και ΠΑΟΚ.
Θέλει ενίσχυση με top class παίκτες ο Αλμέιδα – Ο Χατζηδιάκος και η πώληση του ΠΑΟΚ!

Τις εξελίξεις που έχουν οι Ματίας Αλμέιδα, Παντελής Χατζηδιάκος και ΠΑΟΚ, σας αποκαλύπτουν σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού η ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο, έκανε σίγουρα μία χρονιά που ήταν αποτυχημένη.

Όλοι περίμεναν πολύ περισσότερα μετά από ένα νταμπλ, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πετύχει αυτές τις προσδοκίες.

Παράλληλα ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές με την πώληση της ομάδας, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο και η αμφιβολίες για τον νέο ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Το πρώτο δείγμα στην προετοιμασία μάλιστα ήταν άκρως προβληματικό, με τη βαριά ήττα από την Αλκμάαρ, ακόμα και αν η ΑΕΚ είχε πολλές απουσίες.

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως πάντα δεν κρύβεται και έχει ξεκαθαρίσει αυτό που χρειάζεται η ομάδα, για να ανέβει επίπεδο. Τι κοιτάζει όμως ο Αργεντινός;

Από κει και πέρα ο Παντελής Χατζηδιάκος έχει πλέον στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα και το να αγωνιστεί στη Super League 1, αν και φυσικά δεν είναι η πρώτη του επιλογή.

Η ΑΕΚ πάλεψε να τον φέρει το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο το… γλυκό δεν έδεσε και ο παίκτης βρέθηκε στην Ιταλία και την Κάλιαρι.

Έτσι πλέον, έρχονται και πάλι αρκετές σκέψεις και ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που τον κοιτάζουν, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και στο παρελθόν.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη. Ποιοι άλλοι ενδιαφέρονται για τον 27χρονο πολύπειρο αμυντικό και θα τσεκάρουν έντονα την περίπτωσή του;

Τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε μία ονειρική χρονιά, κατακτώντας τη Super League 1 και πηγαίνοντας αρκετά μακριά στο Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει από εδώ και πέρα ότι η ομάδα θα πρέπει να πάει μόνο ψηλότερα και προς τα εκεί κινούνται και οι μεταγραφές, αλλά και οι παραμονές που έγιναν.

Δεν είναι τυχαίο που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τράβηξε… χειρόφρενο και θα παραμείνει Θεσσαλονίκη, ενώ αρχίζουν να… κόβουν τον αέρα και στους μνηστήρες και άλλων παικτών του ρόστερ.

Βέβαια ακόμα η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί κάποιος να αποκλείσει μία πώληση, στα λεφτά που ζητάει ο «Δικέφαλος του Βορρά;».

Όλες τις λεπτομέρειες και τις αποκαλύψεις, μπορείτε να τις τσεκάρετε στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει ενίσχυση με top class παίκτες ο Αλμέιδα – Ο Χατζηδιάκος και η πώληση του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.