MEDIA

Υπήρξε κάτι ερωτικό στο Survivor; – Τι απαντά η Κατερίνα Δαλάκα!

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για όλους και για όλα!
Υπήρξε κάτι ερωτικό στο Survivor; – Τι απαντά η Κατερίνα Δαλάκα!

Πρωταγωνίστρια σε ακόμα ένα Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, που ηττήθηκε στον τελικό από τον Ντάνιελ Νούρκα.

Η αθλήτρια του στίβου, είναι μία από τις κορυφαίες παίκτριες στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχοντας κερδίσει μάλιστα στο παρελθόν.

Έτσι μετά το τέλος της φετινής της περιπέτειας, βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γειά σου», την οποία και παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

Εκεί ρωτήθηκε για τα όσα πέρασε μέσα στο Survivor τόσο μήνες, αλλά και τη συνολική πορεία της, ενώ δεν παρέλειψαν, να την ρωτήσουν και για κάποιο φλερτ.

Εκείνη φάνηκε τα το σκέφτεται στην αρχή, ωστόσο στη συνέχεια απάντησε ότι δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Πάντως ρωτήθηκε και για τις φήμες περί φλερτ από τον Σάββα Γκέντζογλου, κάτι που διέψευσε, αλλά μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει τώρα που βγήκε από το παιχνίδι.

Δείτε τα όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπήρξε κάτι ερωτικό στο Survivor; – Τι απαντά η Κατερίνα Δαλάκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.