ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να πουλήσει έναν παίκτη…

Είναι ξεκάθαρο ότι πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει κάνει μία μεγάλη πώληση.
Απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να πουλήσει έναν παίκτη…

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πραγματικά ονειρική χρονιά, τόσο για τους φίλους, αλλά και τη διοίκηση και όλους στο τμήμα, κατακτώντας τη Super League 1 και φτάνοντας αρκετά μακριά στο Conference League.

Έτσι όμως είναι λογικό αυτή η πορεία, έφερε πολλούς από τους παίκτες του ρόστερ στα… μπλοκάκια αρκετών ομάδων του εξωτερικού και όχι άδικα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά όμως και να βρεθεί στη League Phase του Champions League και να είναι άκρως ανταγωνιστικός του χρόνου.

Γι΄αυτό άλλωστε και οι παραμονές που έχουν γίνει στην ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές που έχουν κλείσει ή θα κλείσουν στη συνέχεια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ και θέλει ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: Έρχεται πώληση μέχρι το τέλος του Αυγούστου;

Ωστόσο η ανάγκη από Ροστόφ είναι ξεκάθαρη. Έστω και αν δεν διατυπώνεται δημοσίως. Sales! Και μπορεί στην περίπτωση του «Ντέλια» το final call ανάμεσα στον ίδιο και τον Ιβάν Σαββίδη να έβγαλε το πόρισμα ΜΕΝΩ, αλλά το καλοκαίρι είναι μακρύ!

Ήδη για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει ξεκινήσει ο τζόγος, αλλά κάτω από 8 μύρια ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί, με τους μνηστήρες από Ιταλία να… πιέζουν.

Ήδη, ο Κουλιεράκης εδώ και 6 μήνες «παίζει» στην αγορά και το ποσό των 10 «χαρτιών» πλέον δεν καλύπτει τα «θέλω» του ΠΑΟΚ. Πάντως, μέχρι 31/08 μία περήφανη πώληση θα υπάρξει. Είναι πραγματισμός όχι ξεπούλημα…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να πουλήσει έναν παίκτη…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…