MEDIA

Πότε και πού θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από το MEGA

Εκτός καθημερινού προγράμματος η επόμενη ημέρα της Ελένης Μενεγάκη
Πότε και πού θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από το MEGA

Στην τελευταία εβδομάδα εκπομπών μπαίνει η Ελένη Μενεγάκη, που θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το MEGA την Παρασκευή, κλείνοντας έναν κύκλο παρουσίασης καθημερινού προγράμματος.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με το κανάλι της Συγγρού, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να πάρει χρόνο εκτός τηλεοπτικού αέρα την προσεχή σεζόν και να σχεδιάσει προσεκτικά το επόμενο βήμα της.

Ανοίγοντας μια μικρή χαραμάδα στα… χαρτιά της, η παρουσιάστρια, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις που της έκαναν καλεσμένοι της εκπομπής της, επιβεβαίωσε εμμέσως ότι δεν θα είναι την προσεχή σεζόν στον αέρα, μιλώντας για την «επιστροφή της», που θα γίνει «όταν θα υπάρχουν ο λόγος, η στιγμή και το περιβάλλον και όλα θα είναι όπως πρέπει», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «πλέον μπορώ να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειάς μου μέσα στη μέρα δουλεύοντας, ενώ κάποτε δεν μπορούσα, έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πότε και πού θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από το MEGA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα