ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Έτσι βοήθησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πώς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος λύνει τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Έτσι βοήθησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφυγε από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και με αυτό τον τρόπο βοήθησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα στους «κόκκινους» δεν τσούλησε ποτέ. Πήγαν όλα στραβά από την αρχή έως το τέλος.

Ωστόσο, ο 30χρονος δεν είχε και την αντιμετώπιση που θα έπρεπε. Άσχετα με τον χρόνο συμμετοχής του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η ποιότητά του είναι δεδομένη και η Νιούκαστλ το γνωρίζει. Γι’ αυτό και τον αποκτά.

Με αυτή τη μεταγραφή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βοηθάει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πώς; Από τη στιγμή που μπαίνει ως έμψυχο αντάλλαγμα στο deal του Έλιοτ Άντερσον, η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει λιγότερα χρήματα. Δεν είναι αμελητέο ποσό τα 35 εκ. λίρες, αλλά και πάλι ένα «ψαλίδι» έγινε.

Γιατί αυτό είναι τόσο κομβικό; Γιατί η Νότιγχμαμ Φόρστ είναι μία από τις αρκετές ομάδες της Premier League που έχουν θέμα με το Finanfial Fair Play. Τη σεζόν που μας πέρασε ας μην ξεχνάμε πως είχε αφαίρεση βαθμών για οικονομικές παραβάσεις.

Έτσι ο «Ody» βοήθησε με τον δικό του τρόπο και ξεκινά για εκείνον πια μία νέα πρόκληση. Όλα δείχνουν πως με τη δική του προσθήκη η Νιούκαστλ θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Μάρτιν Ντουμπράβκα. Όσο για τον Έλληνα διεθνή κίπερ; Θα έχει να αντιμετωπίσει τον Νικ Πόουπ. Έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που θα ήταν στο Euro 2024 με την Αγγλία εάν δεν έβγαζε τη σεζόν που μας πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Έτσι βοήθησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.