ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός παίζει μόνος του για Γιαννούλη, αλλά δεν θα περιμένει άλλο!

Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για Γιαννούλη, ο Παναθηναϊκός παίζει μόνος του από Ελλάδα, αλλά δεν θα περιμένει πολύ τον Έλληνα μπακ.
Ο Παναθηναϊκός παίζει μόνος του για Γιαννούλη, αλλά δεν θα περιμένει άλλο!

Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς… εγχώριο αντίπαλο για τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά δεν θα περιμένει πολύ.

Η ΑΕΚ επικοινώνησε οτι δεν πρόκειται να περιμένει άλλο τον Δημήτρη Γιαννούλη και αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Αν και ήταν γνωστό οτι ο Γιαννούλης ήταν ο πρωταρχικός της στόχος.

AEK και Παναθηναϊκός οι δύο ομάδες απο Ελλάδα που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 28χρονο ακραίο αμυντικό. Η Ένωση τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον της και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ ήθελε να προλάβει τις αρνητικές εξελίξεις, αφού είναι δεδομένο οτι η πρόταση που έχει καταθέσει στον Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του δικέφαλου και εφόσον ο ποδοσφαιριστής επιλέξει να επαναπατριστεί, αν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό, το «τριφύλλι» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ αφού εξάντλησε τα όποια περιθώρια, αποφάσισε να την κάνει με… ελαφρά από την υπόθεση Γιαννούλη και να πάει παρακάτω, αφού ο Έλληνας μπακ είχε ξεκαθαρίσει οτι αν θα επιστρέψει Ελλάδα θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Και ο Παναθηναϊκός πάντως έχει θέσει χρονικό περιθώριο στον Γιαννούλη για να απαντήσει στην πρόταση του και είναι δεδομενο οτι αν ο ποδοσφαιριστής ζητήσει νέα προθεσμία και οι πράσινοι θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Ήδη έχουν έτοιμο το plan b και όπως διαρρέεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας θα έχει καλυφθεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός παίζει μόνος του για Γιαννούλη, αλλά δεν θα περιμένει άλλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!