ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βρήκε λύση από το πουθενά!

Ο Παναθηναϊκός ίσως βρήκε μία έξτρα λύση εν όψει της νέας σεζόν.
Παναθηναϊκός: Βρήκε λύση από το πουθενά!

Έως τώρα δεν έχει νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του ο Παναθηναϊκός με μία εξαίρεση. Γιώργος Νίκας ο παίκτης που φοράει για πρώτη φορά το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο 24χρονος είναι μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Η συμφωνία με τον Λεβαδειακό προέβλεπε πως παίκτης θα παρέμεινε για άλλη μία σεζόν στους Βοιωτούς ως δανεικός για να τους βοηθήσει να επανέλθουν στη Super League 1.

Αυτό είναι -και- το δικό του καλοκαίρι. Κάνει κανονικά προετοιμασία με τη νέα του ομάδα και έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία. Δίνει τη μάχη του ώστε να παραμείνει στο ρόστερ και να μη γυρίσει στη Λιβαδειά. Γιατί είναι δεδομένο πως οι Βοιωτοί τον περιμένουν, εάν φυσικά δεν πάνε για εκείνον καλά τα πράγματα.

Μόνο που τώρα είναι η δική του στιγμή. Το πρώτο φιλικό από μόνο του δεν λέει τίποτα γιατί η δυναμική της Ουνιόν Χάουζ είναι πολύ χαμηλή. Ωστόσο, ο 24χρονος δείχνει καλά στοιχεία και στις προπονήσεις, ενώ έχει και κάτι ακόμη σημαντικό, είναι Έλληνας. Μετράει πολύ όχι μόνο λόγω του πλάνου που έχει η διοίκηση, αλλά και για την ευρωπαϊκή λίστα.

Έως το φινάλε του καλοκαιριού ο Νίκας θα έχει τις ευκαιρίες του και εάν τις αξιοποιήσει, ο Παναθηναϊκός θα βρει μία νέα λύση από το πουθενά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Βρήκε λύση από το πουθενά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.