ΑΕΚ

ΑΕΚ: Και όμως ο Αλμέιδα… γουστάρει με όσα γίνονται

Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει πως όλα όσα γίνονται, είναι σε γνώση του Ματίας Αλμέιδα.
ΑΕΚ: Και όμως ο Αλμέιδα… γουστάρει με όσα γίνονται

Η ΑΕΚ περνά μία μεταβατική περίοδο από την διοίκηση Μελισσανίδη στη διοίκηση Ηλιόπουλου, η οποία χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμή από μία πώληση (σ.σ. Πόνσε), μία sic δήλωση διάθεσης αποχώρησης (Πινέδα), μία διευκρινιστική κίνηση του ατζέντη ενός ακόμα βασικότατου παίκτη στην επίθεση της ΑΕΚ (Γκαρσία) και μία μεταγραφή ενός πρώην στόπερ του Ολυμπιακού που έφυγε… νύχτα από το Λιμάνι (Σισε).

Όμως, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει πως όλα όσα γίνονται, είναι σε γνώση του Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντίνο μάλιστα να θέλει να χτίσει την ΑΕΚ από την αρχή, καθώς τον… εξιτάρει η ιδέα.

Ο Αλμέιδα είναι το σημείο αναφοράς τόσο στην διοίκηση Μελισσανίδη όσο και στην διοίκηση Ηλιόπουλου και κανείς δεν θα κάνει ή δεν θα έκανε κάτι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Αργεντίνου προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα θέλει να πωληθούν με καλά λεφτά όσοι παίκτες δεν είναι τρελαμένοι με την παραμονή τους στην ΑΕΚ, καθώς θέλει οι ποδοσφαιριστές να δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους στο 100%.

Δεν στέκεται σε ονόματα ο Αλμέιδα, δεν πιστεύει ότι υπάρχει παίκτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και προτιμά με τις πωλήσεις και τα χρήματα που θα έρθουν να αποκτηθούν ακόμα καλύτεροι παίκτες.

Διαβάστε επίσης:

Το παράπονο του Λάζαρου Ρότα από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τινάζει την μπάνκα και δίνει στον Ελ Κααμπί έξι φορές τα χρήματα βασικού παίκτη του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Και όμως ο Αλμέιδα… γουστάρει με όσα γίνονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.