MEDIA

Η γη της ελιάς: Τέλος τα γυρίσματα!

Σταματούν τα γυρίσματα για τη σειρά «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς: Τέλος τα γυρίσματα!

Μία άκρως πετυχημένη σεζόν είχε η σειρά «η γη της ελιάς», με το MEGA να παίρνει σίγουρα πίσω τα όσα επένδυσε πάνω της.

Η σειρά έκανε εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση και ήταν κάθε εβδομάδα από τις πρωταγωνίστριες, με τις ανατροπές και τις εξελίξεις να φέρνουν τα πάνω-κάτω και να καθηλώνουν.

Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανανεωθεί και για την επόμενη χρονιά, ειδικά και μετά το μεγάλο φινάλε που είχε στον τρίτο της κύκλο.

Ωστόσο τα γυρίσματα μέχρι τώρα για τη σειρά «η γη της ελιάς», δεν είχαν σταματήσει, προκειμένου να γίνουν προετοιμασίες και να υπάρχουν αρκετά επεισόδια, ενόψει της τέταρτης σεζόν.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα να αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν γυριστεί τουλάχιστον 25 επεισόδια από αυτά που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Ενώ στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να γίνει μία παύση, προκειμένου όλοι οι ηθοποιοί και όσοι ασχολούνται με τη σειρά, να μπορέσουν να κάνουν διακοπές.

Μετά από δύο μήνες περίπου, θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα, για να σαρώσει και πάλι τα πάντα «η γη της ελιάς».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Power of love: Αυτή είναι η παίκτρια που έχει παίξει σε άλλα 2 reality!

Δανάη Μπάρκα: Τέλος από την πρωινή ζώνη του MEGA

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς: Τέλος τα γυρίσματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα