SPORTIME BET

«1tok3 Euro Edition» powered by Novibet με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη!

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι live ερωτήσεων έφτασε στο TikTok της Novibet!
«1tok3 Euro Edition» powered by Novibet με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη!

Novibet: Τα βράδια του Euro είναι γεμάτα ποδοσφαιρικό θέαμα, όμως η δράση δεν μένει μόνο στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τώρα η μπάλα παίζεται στο προφίλ της Novibet στο TikTok!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:30, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σας περιμένει με το «1tok3 Euro Edition» για ένα απολαυστικό live παιχνίδι διασκεδαστικών ερωτήσεων για το Euro, και όχι μόνο!

Το concept είναι απλό: Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ρωτά, εσείς πληκτρολογείτε στα σχόλια την απάντησή σας και στο τέλος οι νικητές μπαίνουν σε κατάταξη, ανάλογα και τους πόντους που έχουν μαζέψει https://1tok3.com/. Το παιχνίδι αποτελείται από δύο γύρους των 8 ερωτήσεων, ο ένας εξ αυτών Euro Edition.

Μετά το πέρας τον live, οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα!

Τι περιμένεις;

Tap-tap και share για το fun παιχνίδι ερωτήσεων στο TikTok!

Πρόγραμμα LIVE

Δευτέρα 1/7

Τετάρτη  3/7

Παρασκευή 5/7

Δευτέρα 8/7

Τετάρτη  10/7

Παρασκευή 12/7

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««1tok3 Euro Edition» powered by Novibet με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.