ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Φίλιππος Τσάνης: Ένας 20χρονος μάρτυρας – Έκανε το «έγκλημα» να φορά σταυρό σε μια εξισλαμισμένη και αντίχριστη Ευρώπη

Τα ΜΜΕ λειτουργούν ως κονφερασιέ του Ισλάμ και υποβαθμίζουν το θρησκευτικό έγκλημα - Οι διωγμοί χριστιανών στην Αφρική, μεταφέρονται και στην Ευρώπη
Φίλιππος Τσάνης: Ένας 20χρονος μάρτυρας – Έκανε το «έγκλημα» να φορά σταυρό σε μια εξισλαμισμένη και αντίχριστη Ευρώπη

Ο διωγμός των χριστιανών στην Ευρώπη είναι γεγονός και οι βραχίονες της δίωξης είναι δύο: το εποικιστικό Ισλάμ και η συμμορία του Νταβός. Ένα σοκαριστικό γεγονός στη Γερμανία που θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στην ελληνική ειδησεογραφία, έχει θαφτεί επιμελώς από τα διεθνιστικά και αντίχριστα ΜΜΕ του συστήματος: η στυγνή δολοφονία ενός ελληνόπουλου, του Φίλιππου Τσάνη, από συμμορία ισλαμοφασιστών που του επιτέθηκε επειδή φορούσε σταυρό.

Ακόμα και στη Γερμανία που η φιλο-ισλαμική προπαγάνδα έχει απλωθεί σαν καρκίνωμα στο μεδούλι του κράτους, η υπόθεση της δολοφονίας του Φίλιππου έγινε πρώτο θέμα για μέρες και μάλιστα πλήθος Γερμανών πήγε στο πάρκο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια ο Έλληνας για να αποτίσουν φόρο τιμής και να διαμαρτυρηθούν.

Στα ανθελληνικά ΜΜΕ της χώρας μας, το θέμα υποβιβάστηκε σκόπιμα και μεταφέρθηκε στο κοινό σαν μια απλή… δολοφονία όπως όλες οι άλλες! Καμία ευαισθησία για το ότι δολοφονήθηκε ένας ομογενής μας, αφού προέχει πάντα η επικοινωνιακή προστασία του Ισλάμ και του λαθρο – εποικισμού. Και πόσο μάλλον τα ΜΜΕ έδειξαν «αλλεργία» για το θέμα, όταν είδαν σε φωτογραφίες τον δολοφονημένο νέο να φοράει περήφανα έναν σταυρό. 

Για να κάνουμε κάποιους παραλληλισμούς, να θυμίσω μόνο ότι τον Ιούλιο του 2023 τα συστημικά ΜΜΕ (και τα social) είχαν στήσει ολόκληρη «πυρά» για μέρες, μετά τη δολοφονία της κουβανής τρανς, Άννας Ιβάνκοβα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Θυμόμαστε τότε ότι είχαν ξεκινήσει ιερό πόλεμο οι ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις για την «γυναικοκτονία» της «τρανς, γυναίκας, μετανάστριας», που «δολοφόνησε η πατριαρχία» και όλα τα σχετικά. Η κατάληξη αυτής της υπόθεσης ήταν να αποδειχτεί ότι η τρανς κατακρεουργήθηκε από Μπαγκλαντεσιανό λαθρομετανάστη. Αυτομάτως οι δικαιωματιστές έπαθαν παράλυση φωνητικών χορδών και τα ΜΜΕ λούφαξαν.

Τώρα που δολοφονήθηκε ένας χριστιανός Έλληνας στη Γερμανία που απλά φορούσε έναν σταυρό, το γεγονός περνάει απολύτως αδιάφορο από την εγχώρια δικαιωματιστική γκεστάπο. Μπορείς άνετα πλέον να επιδεικνύεις σε «παρδαλές» παρελάσεις τα οπίσθια, τα εμπρόσθια, τα στήθη, τα εσώρουχα, τα ερωτικά αξεσουάρ, τις μαγαρισμένες εικόνες αγίων ή μπορείς ακόμα και να γαβγίζεις σαν αυτοπροσδιορισμένος «σκύλος» και όχι μόνο να μη σε αγγίζει ο νόμος, αλλά να διώκει ποινικά εκείνους που διαμαρτύρονται. Από την άλλη μπορεί να φοράς έναν σταυρό, να σε δολοφονούν οι συμμορίες του Ισλάμ και να μην σε υπερασπίζεται κανένας.

Ευτυχώς όμως που η ενημέρωση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την εγχώρια δημοσιογραφία του βόθρου και η αλήθεια για τον θάνατο του ελληνόπουλου στο Μίντεν βγήκε γρήγορα στην επιφάνεια. Ένας συγγενής του Φίλιππου κατήγγειλε ότι οι εγκληματικές επιθέσεις σε χριστιανούς στη Γερμανία είναι συχνό φαινόμενο και ότι στοχοποιούν κυρίως εκείνους που φορούν σταυρό. Όπως αποκάλυψε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο 18χρονος Σύρος έβγαλε όλη του τη λύσσα στον Φίλιππο. Το 18χρονο κτήνος μάλιστα είναι από οικογένεια που φέρεται να σχετίζεται με τον ISIS.

Κλείνοντας τα μάτια μπροστά στο ολοφάνερο έγκλημα θρησκευτικού μίσους, ο καημός ελληνικών και γερμανικών μέσων, ήταν να μην «εργαλειοποιηθεί» η δολοφονία από την δήθεν «ακροδεξιά». Και όπως συμβαίνει και στη χώρα μας, ως «ακροδεξιός» χαρακτηρίζεται οποιοσδήποτε διαμαρτύρεται για την επέλαση του μουσουλμανικού σκοταδισμού στην ΕΕ. Μάλιστα ανέβηκαν και σχετικά άρθρα στον δικό μας Τύπο, που κατέκριναν όσες πολιτικές δυνάμεις ζήτησαν μέτρα για την ισλαμιστική τρομοκρατία που δρα σε γειτονιές της Γερμανίας. Τόσο πουλημένα τομάρια έχουν γίνει κάποια ΜΜΕ που δεν υποστηρίζουν το δίκαιο του δολοφονημένου ομογενή, αλλά επιτίθενται σε όσους το διεκδικούν. Κανένας προβληματισμός για τη φύση και τα κίνητρα του εγκλήματος.

Στην Ελλάδα έγιναν 2 ξυλοδαρμοί γυναικών στην Ερμού από αλλοδαπούς και αμέσως επιστρατεύτηκε το «πλυντήριο» περί «ψυχολογικών» και «χρήσης ναρκωτικών». Όπως στη Γερμανία, έτσι και στην Ελλάδα, χτυπάνε δυνατά καμπανάκια για το εγκληματικό πογκρόμ του Ισλάμ που γιγαντώνεται, αλλά ουδείς από τους ηγετίσκους έχουν την πρόθεση να τα ακούσουν. Άλλωστε ο χριστιανισμός είναι κοινός εχθρός για όλους τους φασίστες. Είτε αυτούς που φέρουν την ημισέληνο, είτε εκείνους που ανεμίζουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η ατζέντα των γκλομπαλιστών γίνεται το εισιτήριο για τη συνεχιζόμενη απόβαση των ορδών της Σαρία. Ο χριστιανισμός στην Ευρώπη γίνεται το κόκκινο πανί για τους τρομο-μετανάστες του Ισλάμ, την ίδια στιγμή που Βρυξέλλες και Νταβός κλείνουν το μάτι στην «τζιχάντ», αφού κι ίδιοι επιχειρούν να εξαλείψουν τη χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης. Η γενοκτονία χριστιανών στην Αφρική και την Ασία για την οποία σιωπούν σκανδαλωδώς όλα τα παρατηρητήρια ανθρώπινων δικαιωμάτων, μεταφέρεται τώρα στην Ευρώπη μέσω της μαζικής λαθρομετανάστευσης.

Ο Φίλιππος είναι ένας σύγχρονος μάρτυρας που εκδήλωνε την πίστη του και το πλήρωσε με λιντσάρισμα. Οι κτηνωδίες των μαρτυρίων που διαβάζουμε στα συναξάρια και νομίζαμε ότι αφήσαμε αιώνες πίσω, αναβιώνουν στην αποχριστιανοποιημένη Ευρώπη. Έτσι όπως οδηγείται η κατάσταση, το να φοράς σταυρό στην Ευρώπη, σε κάμποσα χρόνια θα έχει παραπλήσιες συνέπειες με το να ομολογείς Χριστό στη Νιγηρία, στο Αφγανιστάν, στο Νότιο Σουδάν, στη Συρία, στο Ιράκ, στη Σομαλία, στη Λιβύη. Εκεί όπου οι τρομοκρατικές οργανώσεις δολοφονούν και εκριζώνουν χριστιανικούς πληθυσμούς εδώ και δεκαετίες. Και οι ίδιοι πυρήνες εξτρεμισμού μεταφέρονται στη Γηραιά Ήπειρο και γιγαντώνονται ραγδαία. Αυτός είναι και ο λόγος που εκτινάσσονται τα ποσοστά των δεξιών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι «ακροδεξιά στροφή» όπως παπαγαλίζουν τα διεθνιστικά απολειφάδια, αλλά καθαρό ένστικτο αυτοσυντήρησης που ευτυχώς ακόμα λειτουργεί κάμποσο στις χώρες της Ευρώπης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φίλιππος Τσάνης: Ένας 20χρονος μάρτυρας – Έκανε το «έγκλημα» να φορά σταυρό σε μια εξισλαμισμένη και αντίχριστη Ευρώπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.