MEDIA

Survivor spoiler: Μυθικά χρήματα πήραν οι τέσσερις φιναλίστ

Το μυθικό χρηματικό ποσό που εξασφάλισαν οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor.
Survivor spoiler: Μυθικά χρήματα πήραν οι τέσσερις φιναλίστ

Survivor spoiler: Το Survivor 2024 ολοκληρώθηκε και ο Ντάνιελ Νούρκα έκανε την μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το τρόπαιο.

Μπορεί τα στατιστικά να έδειχναν ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο έμειναν μόνο στα… χαρτιά, αφού ο παίκτης των Μπλε ήταν τέταρτος στη σχετική κατάσταση.

Ωστόσο, με οκτώ σερί νίκες και μόλις δύο ήττες έκανε την απόλυτη ανατροπή και έγινε αυτός που κατέκτησε τα 100.000 ευρώ.

Φυσικά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν έφυγαν με άδεια… χέρια, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την παρουσία τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το απίστευτο ήταν πως η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε τρίτοι όμως πήρε περισσότερα χρήματα από τον νικητή, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει ένα αστρονομικό ποσό από την παρουσία της σε όλα τα ριάλιτι, ενώ ήταν ξεκάθαρη για το μέλλον της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Νούρκα εκτός από τα 100.000 ευρώ του επάθλου, είχε ήδη εξασφαλίσει ακόμα 115.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή έφτασε τα 215.000 ευρώ.

Ο Φάνης Μπολέτσης που τερμάτισε τελικά δεύτερος ήταν και αυτός με τα λιγότερα χρήματα, αφού πήρε μόλις 25.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Δαλάκα παρά το γεγονός πως βγήκε τρίτη βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας και μάλιστα με διαφορά, αφού συνολικά είδε στον τραπεζικό της λογαριασμό 250.000 ευρώ, έχοντας κάνει συμφωνία για 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τέλος, ο Γιώργος Γκιουλέκας είχε εξασφαλίσει ήδη 20.000 ευρώ, ωστόσο ήταν και αυτός που κέρδισε το αμάξι του οποίου η αξία ήταν κοντά στα 30.000 ευρώ. Αθροιστικά δηλαδή 50.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα για τους τέσσερις φιναλίστ ε;

Survivor spoiler: Αναλυτικά η λίστα της τελικής τετράδας

  • Κατερίνα Δαλάκα 250.000
  • Ντάνιελ Νούρκα 115.000
  • Γιώργος Γκιουλέκας 50.000
  • Φάνης Μπολέτσης 25.000

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler: Μυθικά χρήματα πήραν οι τέσσερις φιναλίστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα