ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το δεύτερο καλοκαιρινό στραπάτσο

Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι.
Παναθηναϊκός: Το δεύτερο καλοκαιρινό στραπάτσο

Μόνο καλά δεν έχει μπει σε αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Μόλις δύο νέους παίκτες έχει πάρει και με τον Μπάλντοκ κάτι δεν πάει καλά.

Ο διεθνής με την Ελλάδα αμυντικός ήταν μία μεταγραφή που έγινε πριν την έλευση του νέου προπονητή, κάτι παράδοξο. Όσο για τον κόουτς; Ούτε εκεί πήγαν όλα όπως θα τα ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Άργησε πολύ περιμένοντας τον Μαουρίτσιο Σάρι. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία εάν τα κατάφερνε, αλλά η όλη υπόθεση εξελίχθηκε σε φιάσκο! Γιατί από κάποια φάση και μετά ο Παναθηναϊκός συντηρούσε μόνος του ένα θέμα που δεν υπήρχε. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε καμία επικοινωνία δείχνοντας πως προφανώς δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και οι «πράσινοι» κρατούσαν ζωντανή τη υπόθεση μόνοι τους.

Λίγο καιρό μετά ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταγωνιστής στο ίδιο έργο. Έχασε και το δεύτερο μεγάλο στοίχημα που είχε. Περίμενε δίχως να έχει την πολυτέλεια του χρόνου για πολύ καιρό τον Δημήτρη Γιαννούλη και τελικά την πάτησε ξανά.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων. Οι «πράσινοι» το πάλεψαν, αλλά μάταια. Έτσι γνώρισαν το δεύτερο φετινό τους στραπάτσο και πλέον πάνε γι’ άλλα. Το θέμα είναι το ποιος. Γιατί μετά τον Σάρι πήγαν στον Ντιέγκο Αλόνσο με τη διαφορά των δύο να είναι πολύ μεγάλη. Στο θέμα του αριστερού μπακ, θα δούμε κάτι διαφορετικό;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το δεύτερο καλοκαιρινό στραπάτσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.