SPORTIME BET

Βραζιλία – Κολομβία με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ο Δ’ όμιλος του Copa America ολοκληρώνεται με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Βραζιλία και Κολομβία.
Βραζιλία – Κολομβία με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η φάση των ομίλων στο Copa America φτάνει στο τέλος της και στον Δ’ όμιλο η αυλαία πέφτει με το ντέρμπι κορυφής.

Η Κολομβία αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στη Σάντα Κλάρα των ΗΠΑ (3/7, 04:00) με την πρωτιά να κρίνεται από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η παρέα του Χάμες Ροντρίγκες έχει κάνει το απόλυτο ως τώρα στη διοργάνωση με το 2-1 επί της Παραγουάης και το 3-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα και πλέον χρειάζεται έστω την ισοπαλία με τη «σελεσάο» για να τερματίσει πρώτη ενόψει των νοκ άουτ.

Οι Κολομβιανοί με το 2/2 έχουν μπει δυνατά στη διοργάνωση και θέλουν την πρωτιά για μια θεωρητικά καλύτερη διασταύρωση στο δρόμο για τον τελικό, ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο τεστ του ομίλου.

Βραζιλία – Κολομβία 1:1.90 X:3.95 2:4.45

Η Βραζιλία μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας όπου παρά τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Κόστα Ρίκα μένοντας στο 0-0, έδειξε αντίδραση.

Η ομάδα του Ντοριβάλ Ζούνιορ διέλυσε την Παραγουάη με 4-1 και σόου από τον Βινίσιους, κάνοντας μια νέα αρχή και ποντάροντας στη βελτίωση της ψυχολογίας.

Η «σελεσάο» έχει στόχο αποκλειστικά την κατάκτηση του τροπαίου και ψάχνει το «τρίποντο» στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας στροφής του ομίλου για να σβήσει την ισοπαλία της πρεμιέρας και να πάρει την πρωτιά ενόψει των προημιτελικών.

Στο τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων πάντως η Κολομβία είχε επικρατήσει (2-1) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σπάζοντας σερί 8 αγώνων όπου οι Βραζιλιάνοι διατηρούσαν αήττητο, μεταξύ αυτών με το 2-1 στο προηγούμενο Copa America, ξανά για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Copa America

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βραζιλία – Κολομβία με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.