ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ στο Wimbledon – Που θα δείτε τον αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει σήμερα το μεσημέρι την προσπάθειά του στο φετινό Wimbledon.
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ στο Wimbledon – Που θα δείτε τον αγώνα

Πρεμιέρα στο Wimbledon έχει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος μετά την παρουσία του στα προημιτελικά του Roland Garros θέλει να κάνει μία καλή πορεία στο Grand Slam του Λονδίνου.

Το πρώτο του εμπόδιο βέβαια θα είναι ο μαχητικός Ιάπωνας Τάρο Ντάνιελ. Οι δύο παίκτες έχουν συναντηθεί ξανά μόνο μία φορά στο παρελθόν το 2018 με τον Τσιτσιπά να νικάει εύκολα με 6-1, 6-3 μπροστά στους συμπατριώτες του Ιάπωνα στο Τόκυο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει το κάτι παραπάνω στο γρασίδι στο οποίο δεν έχει καλά ποσοστά. Μάλιστα στο Wimbledon δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει πέρα από τον 4ο γύρο. Την ίδια ώρα ο αντίπαλός του δεν έχει ξεπεράσεις ποτέ τον 1ο γύρο.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο θα είναι ο τρίτος αγώνας στο court.18 μετά από αγώνα της WTA, αλλά και την ολοκλήρωση του αγώνα Μπελούτσι – Σέλτον ο οποίος διακόπηκε χτες (προηγείται ο Μπελούτσι με 6-4, 3-6, 6-3). Υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει γύρω στις 15:30 με 16:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Το αγώνα Τσιτσιπάς – Ντάνιελ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 6HD.

Ο νικητής του σημερινού ματς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρουσουβουόρι – ΜακΝτόναλντ.

Μαρία Σάκκαρη: Άνετη και ωραία στην πρεμιέρα της στο Wimbledon

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ στο Wimbledon – Που θα δείτε τον αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις