ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: «Έκλεισε» τον 17χρονο Κλέιτον Ντιαντί!

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Σενεγαλέζο εξτρέμ, Κλέιτον Ντιαντί. Πολύ κοντά και σε δεύτερη μεταγραφή. 
Άρης: «Έκλεισε» τον 17χρονο Κλέιτον Ντιαντί!

Ο Άρης αναμένεται να αποκτήσει με μεταγραφή, τον 17χρονο Σενεγαλέζο winger, Κλέιτον Ντιαντί.

Κοντά σε δύο προσθήκες βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Ο ένας εξ αυτών, επένδυση για το μέλλον. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με μεταγραφή από την Espoirs de Guédiawaye.

Διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του ο Ντιαντί ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Κ17 της Σενεγάλης και σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Πριν 1,5 χρόνο, στις αρχές του 2023, ο Ντιαντί είχε υπογράψει στην Σάο Πάολο της βραζιλίας, αλλά αποδεσμεύτηκε επειδή ήταν ανήλικος.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή ενώ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα την οποία ανήκει, η οποία φαίνεται πως ικανοποιεί το κλαμπ, κάτι που σημαίνει οτι η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Έκλεισε» τον 17χρονο Κλέιτον Ντιαντί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!