ΜΠΑΣΚΕΤ

Λούκα Βιλντόζα: Ο Μπαρτζώκας σε προπονητικό στοίχημα απέναντι στον Αταμάν!

Ο Λούκα Βιλντόσα φοράει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» και έχει πλέον να αποδείξει πάρα πολλά.
Λούκα Βιλντόζα: Ο Μπαρτζώκας σε προπονητικό στοίχημα απέναντι στον Αταμάν!

Έτοιμος για μία σπουδαία κίνηση είναι ο Ολυμπιακός, που παρουσιάζεται μία… ανάσα από τον Λούκα Βιλντόζα, μόλις εκείνος αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μπορεί να στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και φυσικά Euroleague με το «τριφύλλι», αλλά ποτέ δεν έδειξε να ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος είναι ξεκάθαρο ότι θέλει γκαρντ που κινούνται αρκετά ελεύθερα και παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν έκανε τον πολύπειρο γκαρντ.

Έτσι έκανε μία πολύ μέτρια σεζόν για τα δικά του δεδομένα, κάτι που δε θύμιζε με τίποτα τον παίκτη που είχαμε απολαύσει στην Μπασκόνια και τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που έκανε τον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει για τρία χρόνια.

Πλέον ο ίδιος είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», αυτή τη φορά του Ολυμπιακού, όπου έχει να αποδείξει πάρα πολλά στη νυν αλλά και στην πρώην ομάδα του.

Φυσικά για τα τιμήσουμε και λίγο τα… γένια μας, το Sportime σας είχε αναφέρει ότι ο Βιλντόζα βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού εδώ και καιρό.

Λούκα Βιλντόσα: Το… στοίχημα Μπαρτζώκα – Αταμάν!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στον παίκτη, αφού ποτέ δε δίνει το «οκ» για μία προσθήκη, αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τα όσα μπορεί να προσφέρει.

Σε σχέση με το περιβάλλον στον Παναθηναϊκό, ο Λούκα Βιλντόζα θα συναντήσει κάτι τελείως διαφορετικό, στην ομάδα του Πειραιά.

Μιλάμε για ένα ρόστερ που είναι αρκετό καιρό μαζί, που έχει ρόλους και παίζει σίγουρα το πιο ομαδικό μπάσκετ της Ευρώπης.

Με έναν προπονητή, που είναι πιστός σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και δίνει ελευθερία στους παίκτες όταν χρειάζεται, αλλά πάντα θέλει όλοι οι πρωταγωνιστές να βγαίνουν από το σύστημα.

Έτσι θα έχουμε ένα άτυπο στοίχημα ανάμεσα σε δύο κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη. Το αν θα μπορέσει δηλαδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας να βγάλει όλες τις αρετές του παίκτη μέσα στο παρκέ, κάτι που δεν κατάφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Ενώ αρκετές φορές μίλησε και μπροστά στις κάμερες για τον Αργεντινό, ειδικά όταν δεν έπαιζε στα στάνταρ που ζητούσε, κάτι που μπορεί τελικώς να τον είχε επηρεάσει πολύ περισσότερο από όσο φαινόταν.

Πάντως σε ένα τόσο… καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι, τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμοι για ακόμα περισσότερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λούκα Βιλντόζα: Ο Μπαρτζώκας σε προπονητικό στοίχημα απέναντι στον Αταμάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.