ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Κλείνει» τον Ρομπέρτο Περέιρα!

Έτοιμη για συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα είναι η ΑΕΚ!
ΑΕΚ: «Κλείνει» τον Ρομπέρτο Περέιρα!

Κάτι αρχίζει και κινείται στην ΑΕΚ όσο αφορά τα μεταγραφικά, αφού είναι κοντά στην απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία που θα έχει διάρκεια για δύο χρόνια και ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει το «οκ» για να… κλείσει.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για έναν 33χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που έρχεται από γεμάτη χρονιά με τη φανέλα της Ουντινέζε.

Συγκεκριμένα, ο παίκτες είχε 27 συμμετοχές στη Serie A, ενώ πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε και τέσσερις τελικές πάσες και παρουσιάζεται ως ιδανική περίπτωση για τα «θέλω» της ΑΕΚ.

Μάλιστα η εμπειρία του είναι αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, της Γιουβέντους και της Γουότφορντ στην Premier League, έχοντας εξαιρετικές χρονιές.

Τη μεταγραφή του επιβεβαιώνει και ο Αργεντινός δημοσιογράφος Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα, που είναι πάρα πολύ αξιόπιστος.

Δείτε το ποστάρισμα του:

ΑΕΚ: Δείτε το Ρομπέρτο Περέιρα σε δράση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Κλείνει» τον Ρομπέρτο Περέιρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.