ΜΠΑΣΚΕΤ

Λούκα Βιλντόζα: Αυτά τα χρήματα θα πάρει από τη τριετία του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό πήγε στον Ολυμπιακό και αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει από την παραμονή του στην Ελλάδα.
Λούκα Βιλντόζα: Αυτά τα χρήματα θα πάρει από τη τριετία του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Λούκα Βιλντόζα αποτελεί και επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του για την επόμενη διετία.

Ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός γκαρντ δεν χωρούσε στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή, λίγο πριν αυτός πιάσει «λιμάνι».

Ο Αργεντινός μπορεί να στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και φυσικά Euroleague με το «τριφύλλι», αλλά ποτέ δεν έδειξε να ταιριάζει με τον τρόπο παιχνιδιού του Τούρκου προπονητή.

Έτσι έκανε μία πολύ μέτρια σεζόν για τα δικά του δεδομένα, κάτι που δε θύμιζε με τίποτα τον παίκτη που είχαμε απολαύσει στην Μπασκόνια και τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που έκανε τον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει για τρία χρόνια.

Το γεγονός πως αποτέλεσε μία ηχηρή μεταγραφή για τους «Πράσινους», αλλά και τους «ερυθρόλευκους» φέτος, φαίνεται και στα συμβόλαιο που έχει υπογράψει και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν.

Την περσινή σεζόν, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.600.000 ευρώ, ενώ από τους πρωταθλητές Ευρώπης έλαβε και αποζημίωση 900.000 ευρώ για το γεγονός πως λύθηκε νωρίτερα το συμβόλαιό του. Σύνολο δηλαδή, 2.500.000 ευρώ.

Στον Ολυμπιακό θα παίρνει 400.000 ευρώ λιγότερα, δηλαδή 1.200.000 ευρώ τον χρόνο, έχοντας υπογράψει για δύο έτη, άρα θα πάει 2.400.000 από την ομάδα του Πειραιά αν εξαντλήσει τον χρόνο του συμβολαίου του. Συνολικά δηλαδή, σε τρία χρόνια θα πάει 4.900.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λούκα Βιλντόζα: Αυτά τα χρήματα θα πάρει από τη τριετία του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.