ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτούς «τελειώνει» ο Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο διώχνει κόσμο από τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Αυτούς «τελειώνει» ο Ντιέγκο Αλόνσο

Δεν είναι όσο δραστήριος όσο θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός έως τώρα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει μεταγραφές, αλλά είναι δεδομένες και οι αποχωρήσεις.

Κάθε καλοκαίρι επιστρέφουν στα ρόστερ των ομάδων και ορισμένοι δανεικοί που δεν έχουν τύχη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα με τους Τρουιγέ, Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάι και Τόρο. Ο Παναθηναϊκός φαντάζει απίθανο να δώσει ευκαιρία σε κάποιον εξ αυτών. Αργά ή γρήγορα θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Κλεϊνχέσλερ έπαιξε και στο Euro 2024 με την Ουγγαρία. Δεν είναι του πεταματού και δεδομένου ότι ο ίδιος θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, θα αναζητήσει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει ένα οικονομικό κέρδος από την αποχώρησή του.

Όσο για τον Τρουιγέ, δεν έχει μέλλον και το επιβεβαίωσε αυτό ο δανεισμός του στον Βόλο. Δεν έκανε τη διαφορά ούτε εκεί. Πιθανό να φύγει ακόμη και ως ελεύθερος με τον Λεβαδειακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Τόρο ήταν απλώς μία απογοητευτική επιλογή του «τριφυλλιού» και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ο Τσόκαϊ δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Το θέμα είναι τι θέλει και ο ίδιος, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα της Super League 1. Ενδιαφέρον υπάρχει και φέτος από ελληνικά κλαμπ, αλλά ο ίδιος μάλλον θα το ψάξει για έξω.

Τέλος, η διάλυση του Παναθηναϊκού Β’ έχει φέρει και έναν έξτρα πονοκέφαλο. Το πώς θα αξιοποιηθούν ορισμένοι νεαροί παίκτες. Αυτό θα φανεί προσεχώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτούς «τελειώνει» ο Ντιέγκο Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.