ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάσα Βεζένκοφ: Ανακοινώθηκε από τους Ράπτορς – Η λεπτομέρεια που «δείχνει» πιθανή αποχώρηση!

Στην ανακοίνωση του Σάσα Βεζένκοφ προχώρησαν οι Τορόντο Ράπτορς που κάτι… ξέχασαν.
Σάσα Βεζένκοφ: Ανακοινώθηκε από τους Ράπτορς – Η λεπτομέρεια που «δείχνει» πιθανή αποχώρηση!

Τα ξημερώματα ανακοινώθηκε από τους Τορόντο Ράπτορς η απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο τίποτα ακόμα δε φαίνεται ότι έχει τελειώσει.

Το μέλλον που θα έχει ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι ακόμα αβέβαιο, αφού φαίνεται ότι ακόμα ο ίδιος δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, ο πρώην MVP της Euroleague, δεν… τρελαίνεται να αγωνιστεί στην ομάδα του Καναδά και εξετάζει σοβαρά κάθε πιθανότητα.

Πλέον και τα χρήματα είναι ένα θέμα, αφού η φορολογία στη χώρα είναι αρκετά μεγάλη και ο παίκτης θα λάβει σίγουρα περισσότερα ερχόμενος στην Ευρώπη, ειδικά αν αληθεύει το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Έτσι θα πρέπει να κάνουμε ακόμα υπομονή, προκειμένου να δούμε αν ο παίκτης έχει μιλήσει με τους Ράπτορς και έχουν καταλήξει από κοινού σε κάποια απόφαση.

Πάντως υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που έχει κεντρίσει τα σχόλια αρκετών τόσο στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα, που ωστόσο μπορεί να είναι απλά κάτι τυπικό.

Σάσα Βεζένκοφ: «Θυμίζει» Πετρούσεφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ λοιπόν, ήταν ο μόνος παίκτης που ανακοίνωσαν οι Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος δεν είχε αριθμό στη φανέλα του.

Μάλιστα το σημείο που βρίσκεται ο αριθμός, ήταν καλυμμένο, ενώ την ίδια στιγμή ο Ντάβιον Μίτσελ και ο Τζαμάλ Σέιντ, είχαν κανονικά τους αριθμούς τους.

Αυτό όπως προείπαμε σήκωσε πάρα πολλά σχόλια, ειδικά στο Twitter της ομάδας, όπου αρκετοί οπαδοί της έγραφαν, ότι από τη στιγμή που δεν του δόθηκε νούμερα, μπορεί η παρουσία να ήταν τυπική και ο παίκτης να ετοιμάζει… βαλίτσες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί χωρίς αριθμό από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και λίγο αργότερα είχε γίνει ανταλλαγή στους Κινγκς προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στη Euroleague και τον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοφ, αφού όλα παραμένουν ακόμα ρευστά, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σίγουρα να παρακολουθούν και να περιμένουν στη… γωνία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάσα Βεζένκοφ: Ανακοινώθηκε από τους Ράπτορς – Η λεπτομέρεια που «δείχνει» πιθανή αποχώρηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.