ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» – Ποιος θα βρεθεί στον τελικό;

Όλο και πιο κοντά φτάνουμε στο να μάθουμε ποια ομάδα θα σηκώσει το Euro 2024!
Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» – Ποιος θα βρεθεί στον τελικό;

Μετά από μία φάση των «16» στο Euro 2024, που κάποια παιχνίδια μας… χάλασαν και κάποια άλλα μας ξεσήκωσαν, έχουμε πλέον την τελική μας οκτάδα.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα γίνει πραγματικός χαμός, αφού έχουμε πάρα πολύ δυνατά ζευγάρια, κάτι που ξέραμε, αφότου φτιάχτηκε το ταμπλό.

Όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, στα αριστερά του bracket, έχουμε τα σπουδαιότερα παιχνίδια, όπου δεν έχουμε ξεκάθαρα φαβορί.

Η Ισπανία θα αγωνιστεί κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία, που θα είναι το καλύτερο ματς της φάσης αυτής, αφού μιλάμε για τις δύο ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα στο Euro 2024.

Από κει και πέρα, έχουμε και το Πορτογαλία – Γαλλία, σε μία επανάληψη του τελικού του 2016, όπου τότε είχε βγάλει νικήτρια την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τώρα στη δεξιά πλευρά, βλέπουμε το Ολλανδία – Τουρκία, όπου σίγουρα οι «Οράνιε» έχουν το προβάδισμα και την εμπειρία και φυσικά το βάρος της φανέλας, ενώ και η Αγγλία που δεν έχει πείσει, σίγουρα σε ποιότητα είναι πιο μπροστά από την Ελβετία.

Έτσι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δύο τρομερούς ημιτελικούς στη συνέχεια, που ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα προημιτελικά του Euro 2024!

5/7

  • Ισπανία – Γερμανία 19:00
  • Πορτογαλία – Γαλλία 22:00

6/7

  • Αγγλία – Ελβετία 19:00
  • Ολλανδία – Τουρκία 22:00

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» – Ποιος θα βρεθεί στον τελικό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.