MEDIA

Η παραλία: Μπαίνει στη σειρά πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς

Με νέες προσθήκες θα συνεχιστεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η Παραλία» στην ΕΡΤ.
Η παραλία: Μπαίνει στη σειρά πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς

Η Παραλία της ΕΡΤ επιστρέφει το φθινόπωρο με τον δεύτερο κύκλο να έχει νέες ανατροπές. Η σειρά που έκανε την έκπληξη στην τηλεθέαση πέρσι συνεχίζει την ιστορία της και όσα θα δούμε συναρπάζουν.

Στη σειρά μάλιστα αναμένεται αν δούμε νέους ρόλους τους οποίους θα υποδυθούν αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουμε δει σε άλλα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Παραλία: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου

Όπως έχουμε δει, η οικογένεια Αρχοντάκη έχει διαλύθει, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου. Οι αποκαλύψεις της Μαίρης στον Δημητρό ότι ο Γράντος είναι γιος του και η ίδια κόρη της Βιολέτας κατάφεραν να τον στρέψουν εναντίον της οικογένειάς του και κυρίως κατά της μητέρας του.

Συγχρόνως, το γεγονός ότι ο Χάρης υποψιαζόταν τη Νικολίνα για τον θάνατο της Αντιγόνης οδήγησε τη γυναίκα στην απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ακολούθησε η μυστηριώδης εξαφάνισή της. Ο Διονύσης έμεινε μόνος του στα Μάταλα, όπου έπειτα από μερικές ημέρες υποδέχτηκε τον αδελφό του, που αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτός ο δολοφόνος της Ρηνιώς.

Ο νέος κύκλος του σίριαλ μας μεταφέρει χρονικά στο 1975, με την Κρήτη να βρίσκεται ακόμα επηρεασμένη από το σκοτάδι της Χούντας και τις ισορροπίες μεταξύ των ηρώων να είναι τεταμένες. Κάπου εκεί ανθεί απρόσμενα ένας μεγάλος απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Κρήτης.

Πρωταγωνιστής αυτού του ειδυλλίου θα είναι ο Παύλος, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα από την Ισπανία, όπου βρισκόταν, για να ενώσει τη διαλυμένη του οικογένεια.

Παράλληλα, ο γιος του Διονύση πρόκειται να καταπιαστεί με τις επιχειρήσεις Αρχοντάκη. Τότε ο νεαρός αναμένεται να γνωρίσει μια πανέμορφη γυναίκα, την Ιφιγένεια η οποία φτάνει μαζί με τη δική της οικογένεια.

Τον ρόλο του Παύλου συνεχίζει να κρατά ο Δημήτρης Κίτσος, ενώ η Ιφιγένεια θα είναι η Αφροδίτη Λιάντου από τη Γη της ελιάς.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μάνος και Στάθης σώζουν την Αγγελική!

ANT1: Επιστρέφει πασίγνωστη δημοσιογράφος στον Λιάγκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η παραλία: Μπαίνει στη σειρά πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα