ΤΕΝΙΣ

Μπαίνει στη μάχη του δεύτερου γύρου η Μαρία Σάκκαρη – Η αντίπαλος και το κανάλι του αγώνα

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται σήμερα για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.
Μπαίνει στη μάχη του δεύτερου γύρου η Μαρία Σάκκαρη – Η αντίπαλος και το κανάλι του αγώνα

Έτοιμη για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon είναι η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την 33χρονη Ολλανδή Αράντσκα Ρους με στόχο την επόμενη φάση..

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε πολύ καλή στην πρεμιέρα της νικώντας εύκολα την ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ με ωραίο τένις ανά διαστήματα.

Το καλό της πρόσωπο θέλει να δείξει και σήμερα στο νο.56 του κόσμου και μία παίκτρια η οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ πιο πέρα από τον 2ο γύρο του Wimbledon. Μάλιστα οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί άλλες δύο φορές με τη Μαρία  Σάκκαρη να παίρνει τη νίκη και στις 2 αναμετρήσεις έχοντας χάσει μόλις ένα σετ.

Ο αγώνας τους θα ξεκινήσει τρίτος στο Court 12 μετά τα ματς Ούμπερτ – Βαν Ντε Ζλουπ και Ταμπίλο -Έβανς με πιθανή ώρα έναρξης μετά τις 17:30. Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 1HD.

Η νικήτρια του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Ραντουκάνου – Μέρτενς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαίνει στη μάχη του δεύτερου γύρου η Μαρία Σάκκαρη – Η αντίπαλος και το κανάλι του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις