ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί στο τέλος θα βγει σε καλό στον Ολυμπιακό που φεύγει ο Ελ Κααμπί

Ίσως να είναι και για... καλό το να μην συμφωνήσει ο Μαροκινός.
Γιατί στο τέλος θα βγει σε καλό στον Ολυμπιακό που φεύγει ο Ελ Κααμπί

Μοιάζει δεδομένο πως Ολυμπιακός και Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο Μαροκινός επιθετικός ψάχνει κάτι διαφορετικό από τα 5,2 εκατ. ευρώ που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι για να μείνει κάτοικος Πειραιά και τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 31χρονος Μαροκινός θέλει να εξαργυρώσει την τρομερή σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό. Και γι αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του κατόχου του τίτλου του Conference League.

Όμως, τελικα ίσως να είναι και για… καλό το να μην συμφωνήσει με αυτά τα χρήματα ο Ελ Κααμπί. Αν ο Μαροκινός πει το «ναι» στα 5,2 εκατ. του Ολυμπιακού, πόσα θα πρέπει να πάρει ο Κώστας Φορτούνης για να ανανεώσει, πόσα ο Γιώργος Μασούρας, πόσα ο Νταβίντ Κάρμο για να έρθει στους ερυθρόλευκους, πόσα ο Άντρε Όρτα, πόσα ο Τσικίνιο, πόσα ο Σαντιάγκο Έσε που σε λίγο θα έχει δέκα ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα στα… πόδια του;

Καλά κάνει ο Μεντιλίμπαρ και θέλει αγωνιστικά να μείνει ο Ελ Κααμπί, όμως για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ίσως η κίνηση να γίνει τόσο υψηλή πρόταση στον Ελ Κααμπί, μακροπρόθεσμα, να μην έβγαινε – βγει σε καλό.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Ποντένσε συμπεριφέρεται διαφορετικά από τον Ελ Κααμπί

Ενεργοποιήθηκε το δίκτυο του Ολυμπιακού στη Βραζιλία αλλά το… μισό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί στο τέλος θα βγει σε καλό στον Ολυμπιακό που φεύγει ο Ελ Κααμπί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.