ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χτυπάνε «καμπάνες» για τον Κονέ!

Η επιλογή Κονέ που ακυρώθηκε και ο Τζεμπούρ που πλέον έχει τον τελευταίο λόγο στην ΑΕΚ!
ΑΕΚ: Χτυπάνε «καμπάνες» για τον Κονέ!

Άρχισαν τα «αδειάσματα» στον Παναγιώτη Κονέ. Ο Τζεμπούρ που έχει σηκώσει μανίκια, είχε λόγο και στον προπονητή της Κ19 της ΑΕΚ.

Συνήθως σε κάθε αλλαγή ιδιοκτησίας, σε μία εταιρία που είναι νορμάλ και δεν έχει μεγάλα προβλήματα, αυτό που μεταφέρεται σε υπαλλήλους και στελέχη είναι πως όλα βαίνουν καλώς και πως η θέση κανενός δεν κινδυνεύει. Η ΑΕΚ δεν είναι μια τυπική εταιρία βεβαίως, αλλά τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Μάριος Ηλιόπουλος, είχαν ξεκαθαρίσει πως τίποτα δεν θα αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας και το οργανόγραμμα της ομάδας. Συνήθως βέβαια αυτού του είδους τα «μότο» καταρρίπτονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το πρώτο σημαντικό στέλεχος της ΑΕΚ που δεν ακούει απλά καμπανάκια αλλά… καμπάνες είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ίσα που είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του ως τεχνικός διευθυντής, βρίσκοντας έναν κώδικα επικοινωνίας με τον Ματίας Αλμέιδα, τώρα νιώθει σιγά σιγά τον κίνδυνο καθώς η νέα ιδιοκτησία τον αδειάζει σε αρκετές περιπτώσεις. Δεν ήταν εκείνος που χειρίστηκε το θέμα του Σισέ, δεν είχε ιδιαίτερη άποψη για τον Πόνσε και ουσιαστικά μόνο στην περίπτωση μεταγραφής του Στρακόσια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακόμη και από μικρά πράγματα αντιλαμβάνεται ο καθένας τι συμβαίνει. Ο Κονέ, με τη σύμφωνη γνώμη του Ηλία Κυριακίδη, είχε επιλέξει τον πρώην τεχνικό του Πανιώνιου, Κώστα Γεωργιάδη, για την ομάδα Κ19. Ο Γεωργιάδης απέρριπτε προτάσεις, είχε ξεναγηθεί πριν μερικές εβδομάδες στην «Αγια Σοφιά» και στο αθλητικό κέντρο που θα έκανε προπόνηση, όμως μερικές ημέρες πριν ενημερώθηκε πως η συμφωνία ακυρώνεται.

Νέος τεχνικός στην Κ19 της ΑΕΚ είνα ο Σερφά με υπογραφή… Τζιμπούρ. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Χτυπάνε «καμπάνες» για τον Κονέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!