ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ πιέζεται για Πινέδα! Απέρριψε νέα πρόταση της Μοντερέι

Ο Πινέδα είναι ο μεγάλος στόχος της Μοντερέι που έκανε νέα πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του! Απορρίφθηκε και αυτή
Η ΑΕΚ πιέζεται για Πινέδα! Απέρριψε νέα πρόταση της Μοντερέι

Ο Πινέδα θα είναι το σίριαλ του καλοκαιριού για την ΑΕΚ. Από το Sportime είχατε διαβάσει πως όλοι θα πρέπει να είναι ταπεινοί. Και αυτό γιατί θα έχει και άλλα επεισόδια το θέμα.

Είναι ξεκάθαρο. Η Μοντερέι έχει πρώτο στόχο τον μεξικάνο χαφ της Ένωσης. Και μπορεί και σύμμαχό της. Αλλά αυτό είναι συμπέρασμα και όχι γεγονός. Αν όμως δίνει συμβόλαιο στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, όπως λέγεται, είναι λογικό.

Η Μοντερέι έκανε νέα πρόταση για τον Πινέδα.

Φαίνεται όμως πως και αυτή είναι κάτω από τα στάνταρ που έχει θέσει η ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί από το Sportime, η βάση είναι τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Το ζήτημα όμως είναι άλλο.

Η μεξικάνικη ομάδα δεν καταθέτει τα όπλα. Επανήλθε. Νέα πρόταση. Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ. Αλλά πιο πιθανό είναι να κάνει και τρίτη.

Στην Ένωση περιμένουν τον παίκτη στην προετοιμασία. Όταν θα επιστρέψει από την άδειά του. Το Μεξικό εξάλλου αποκλείστηκε από το Κόπα Αμέρικα. Και φυσικά την στιγμή που θα μιλήσει με τον Αλμέιδα. Σημαντικό.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ πιέζεται για Πινέδα! Απέρριψε νέα πρόταση της Μοντερέι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).