ΤΕΝΙΣ

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon και τώρα Ραντουκάνου

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Αράντσκα Ρους και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon.
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon και τώρα Ραντουκάνου

Η νίκη που έκανε στην πρεμιέρα του Wimbledon απέναντι στην Κέσλερ και κυρίως η πειστική εμφάνιση, έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην Μαρία Σάκκαρη.

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αράντσκα Ρους, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 σετ (7-5, 6-4) μετά από μια ώρα και 29 λεπτά και μαζί την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο έφτασε στις 6 νίκες σε ισάριθμες μονομαχίες με την Ολλανδή αντίπαλό της (Νο56) και πλέον στοχεύει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των «16» του τουρνουά.

Φυσικά, η αποστολή που έχει μόνο εύκολη δεν θεωρείται, μιας και στον δρόμο της θα βρεθεί η Έμα Ραντουκάνου.

Να σημειωθεί πως λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που πλήττουν το Λονδίνο, η αναμέτρηση ξεκίνησε αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα, ενώ διακόπηκε περίπου δέκα λεπτά με την έναρξή της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon και τώρα Ραντουκάνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.