ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος βουλευτής έκανε λόγο για πασαρέλα της Ν.Δ. – «Είδαν ότι η Γαλάζια Οικοδομή διαλύεται»

«Τα αίσχη που έκανε, δεν τα λέω εγώ τα λένε οι δύο πρώην πρωθυπουργοί (σ.σ. Σαμαράς - Καραμανλής)».
Ποιος βουλευτής έκανε λόγο για πασαρέλα της Ν.Δ. – «Είδαν ότι η Γαλάζια Οικοδομή διαλύεται»

Για πασαρέλα της Ν.Δ. στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή έκανε λόγο ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο ακόμα και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει παλαιότερα πως «όριο μας είναι το 33%».

«Κάτω από το 33 θεωρείται αποσταθεροποίηση της κοινωνίας», συμπλήρωσε. «Αυτός δεν είχε κάτω από 33%, είχε κάτω από 30%. Στο 28% πήρε και αν γίνουν τώρα εκλογές θα πάρει κάτω από 25%», είπε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Τα αίσχη που έκανε, δεν τα λέω εγώ τα λένε οι δύο πρώην πρωθυπουργοί (σ.σ. Σαμαράς – Καραμανλής)», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος βουλευτής έκανε λόγο για πασαρέλα της Ν.Δ. – «Είδαν ότι η Γαλάζια Οικοδομή διαλύεται»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.