ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τα δίνει όλα για να φέρει πίσω τον Σπόραρ!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει… μνηστήρα για τον Αντράζ Σπόραρ, αφού η Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει να τον επανεντάξει στο ρόστερ της.
Παναθηναϊκός: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τα δίνει όλα για να φέρει πίσω τον Σπόραρ!

Στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας φαίνεται πως είναι ο Αντράζ Σπόραρ, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Euro 2024.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα με την περίπτωσή του, τη στιγμή που η ιστοσελίδα «ekipa.svet24.si» αναφέρει πως ούτε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με το status του στο «τριφύλλι».

«Δεν είναι ικανοποιημένος με το στάτους του στην Ελλάδα, όπου έπαιξε λιγότερο από το αναμενόμενο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας επιθετικός Φώτης Ιωαννίδης είχε αποκτήσει πλεονέκτημα στην κορυφή της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι ο Σποράρ έκανε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και σημείωσε 8 γκολ.

Ο Σπόραρ θεωρεί ότι αξίζει να παίξει σε έναν σύλλογο όπου θα ήταν η πρώτη επιλογή στην επίθεση. Και αυτή ακριβώς είναι η επιλογή που πρόσφερε στον Σλοβένο διεθνή ο πρώην σύλλογος του, εκεί όπου έπαιξε πιθανώς το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του. Η Σλόβαν την Μπρατισλάβας ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον Σπόραρ και θέλει να τον επαναφέρει στις τάξεις της με κάθε τρόπο.

Όπως μας ανέφεραν πηγές απ’ τη Σλοβακία, η Σλόβαν λέγεται ότι είναι έτοιμη να πληρώσει στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένη αποζημίωση για τον Σπόραρ και ταυτόχρονα να δώσει στον Σλοβένο έναν εξαιρετικά καλό μισθό κι ένα μεγάλο συμβόλαιο», ανέφερεται.

Το δημοσίευμα τελειώνει με αναφορά στην παρουσία του 30χρονου φορ στη θητεία του με τη φανέλα της Σλόβαν από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, όπου σημείωσε 44 γκολ σε 53 αγώνες, οδηγώντας την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους) για την αγορά του. Ποσό που αποτελεί μέχρι σήμερα ρεκόρ πώλησης για το ποδόσφαιρο της Σλοβακίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας τα δίνει όλα για να φέρει πίσω τον Σπόραρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.