MEDIA

Σασμός: Έκλαψε το X από τα γέλια με το τέλος του Μαθιού

Η... μετενσάρκωση του Μαθιού σε αετό έριξε το X στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού.
Σασμός: Έκλαψε το X από τα γέλια με το τέλος του Μαθιού

Ο Σασμός φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του μετά από 3 επιτυχημένα χρόνια στον Alpha. Η σειρά που έσπασε τα κοντέρ στα νούμερα στην τηλεθέαση προβάλει πλέον τα τελευταία της επεισόδια.

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε το τέλος του πιο εμβληματικού χαρακτήρα της ιστορίας από την Κρήτη, του Μαθιού. Ο Μαθιός λίγο αφότου ομολογεί το φόνο του Στεφανή που ξεκίνησε τα πάντα χάνει τη ζωή του από σφαίρα που δεν προορίζονταν γι’ αυτόν.

Κλάματα, σπαραγμοί, η Καλλιόπη και η Βασιλική σε παράκρουση ακολούθησαν τη σκηνή του θανάτου του με όλους να τον αποχαιρετάνε σε συγκινητικό κλίμα.

Εκεί λοιπόν που το δάκρυ τρεμοπαίζει στο μάτι των τηλεθεατών ήρθε η σκηνή που έκανε χαμό στο X. Σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος από αυτό που ακολουθεί η σειρά, ξαφνικά βλέπουμε τον… μεταφυσικό Μαθιό να μετενσαρκώνεται σε αετό!

Ξέσπασαν σε γέλια οι χρήστες του Twitter με τους παραλληλισμούς με Marvel και Harry Potter να ξεχωρίζουν:

Σασμός: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πασίγνωστος τραγουδιστής μπαίνει στη σειρά

Λίτσα Πατέρα: Τέλος από το Πρωινό – Ποιες οι επόμενες κινήσεις της

Survivor spoiler: Αδικήθηκε ο Φάνης Μπολέτσης που ήταν πρώτος στα στατιστικά – Αυτοί πήραν περισσότερα χρήματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός: Έκλαψε το X από τα γέλια με το τέλος του Μαθιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα