MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Στάθης – Ιουλία τη νέα σεζόν

Αυτά θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» με τον Στάθη και την Ιουλία.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Στάθης – Ιουλία τη νέα σεζόν

Επιστρέφει από το φθινόπωρο η Γη της ελιάς όπου στα επόμενα επεισόδια θα δούμε, σύμφωνα με τα νεότερα spoiler, την Ιουλία και τον Στάθη ξανά μαζί και να παντρεύονται.

Η σειρά του Mega που σαρώνει εδώ και τρία χρόνια την τηλεθέαση, θα συνεχίσει και σε 4ο κύκλο του χρόνου. Οι εξελίξεις φυσικά συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στάθης και Ιουλία παντρεύονται

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η πολύπαθη Ιουλία από τη Γη της ελιάς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το μέλλον της σειράς αλλά και της ηρωίδας της δίνοντας αποκαλύψεις.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, Ιουλία και Στάθης θα παντρευτούν στην επόμενη σεζόν. Το ζευγάρι το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα, η ίδια πιστεύει πως θα έχει αίσιο τέλος στον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Την  ίδια ώρα βέβαια οι δυο τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ μεγάλο δικαστήριο. Η Ιουλία πηγαίνει τον μαιευτήρα που τη γέννησε στην Αριάδνη σε δίκη για τις ευθύνες που έχει για το παιδί που έμαθε μετά από χρόνια ότι ζει και είχε δοθεί σε υιοθεσία. Οι εξελίξεις από τη δίκη όμως δε θα είναι θετικές και θα επιφέρουν νέα ρήξη με την Αριάδνη κάτι το οποίο θα φέρει νέα εμπόδια σε Στάθη και Ιουλία.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μάνος και Στάθης σώζουν την Αγγελική!

Η παραλία: Μπαίνει στη σειρά πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς

Σασμός: Έκλαψε το X από τα γέλια με το τέλος του Μαθιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Στάθης – Ιουλία τη νέα σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα