ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι έπεισε ο Μουρίνιο τον Ελ Κααμπί

Ο Μουρίνιο το... πήρε επάνω του και έκανε προσωπικό τηλεφώνημα στον Ελ Κααμπί - Τι του είπε.
Έτσι έπεισε ο Μουρίνιο τον Ελ Κααμπί

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χρειάστηκε να το… πάρει επάνω του για να πείσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να κλείσει τα μάτια στην πολύ καλή πρόταση του Ολυμπιακού και να πει το «ναι» στη Φενερμπαχτσέ.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Τούρκων έκανε μία πολύ καλή πρόταση στον Ελ Κααμπί, για να συνεχίσει στη Φενερ ο τρομερός πέρσι, Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού. Όμως οι ερυθρόλευκοι, μετά από απαίτηση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, έκαναν πρόταση ρελάνς στον 31χρονο, με αποτέλεσμα η υπόθεση της μεταγραφής του Ελ Κααμπί στη Φενερ να κολλήσει.

Τότε ήταν που ο Μουρίνιο το… πήρε επάνω του και έκανε προσωπικό τηλεφώνημα στον Ελ Κααμπί, διαβεβαιώνοντάς τον πως θα έχει βασικό ρόλο στον σχεδιασμό της νέας Φενέρ και δίνοντάς του ως στόχο να είναι μέλος της τουρκικής ομάδας που θα πάρει πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια στην Τουρκία.

Ο Ελ Κααμπί πείστηκε και… κολακεύτηκε από το τηλέφωνο του Μουρίνιο, ο οποίος δεν… άκουσε τον Μέντες που του είπε να μείνει… μακριά από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός, ο Μπρνιτς και οι μάνατζερ

Γιατί στο τέλος θα βγει σε καλό στον Ολυμπιακό που φεύγει ο Ελ Κααμπί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι έπεισε ο Μουρίνιο τον Ελ Κααμπί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.