ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Μασούρας: Δεν ήταν ζεστός για Μπόχουμ…

Η πραγματική επιθυμία που είχε ο Γιώργος Μασούρας δεν ήταν να μετακομίσει στην Μπόχουμ, αλλά να παραμείνει στον Ολυμπιακό.
Γιώργος Μασούρας: Δεν ήταν ζεστός για Μπόχουμ…

Ο Γιώργος Μασούρας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αργά ή γρήγορα. Αυτή μοιάζει πως θα είναι τελικά η οριστική κατάληξη. Διότι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είχε προτεραιότητα την Μπόχουμ, αλλά τον Ολυμπιακό.

Μεγάλο το σίριαλ που έχει γίνει με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα. Αυτή τη φορά είμαστε όντως κοντά στο τέλος του. Αυτό μάλιστα μοιάζει να τελειώνει όπως ακριβώς ήθελε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Με άλλα λόγια, η παραμονή στην ομάδα του Πειραιά ήταν ο στόχος του και αυτό θα συμβεί, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Απλώς εδώ και λίγες μέρες το πήραν απόφαση και στην Μπόχουμ, αποσύροντας οριστικά το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο παίκτη. Η θέληση των Γερμανών για συνεργασία δεν ήταν τωρινή.

Από τα περασμένα Χριστούγεννα είχαν λοκάρει τον διεθνή επιθετικό και προσπαθούσαν να τον «ψήσουν» για να υπογράψει πριν καν τελειώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Μασούρας: Δεν ήταν ζεστός για Μπόχουμ…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…