ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνει και εναλλακτικές για Κάρμο ο Ολυμπιακός – Δυσκολεύει η μεταγραφή

Ένας σημαντικός ακόμα λόγος που στον Ολυμπιακό κάνουν δεύτερες σκέψεις.
Ψάχνει και εναλλακτικές για Κάρμο ο Ολυμπιακός – Δυσκολεύει η μεταγραφή

Δεν πάει καλά η υπόθεση Κάρμο στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο.

Ο Νταβίντ Κάρμο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό έναν χρόνο ακόμα, όμως οι «Δράκοι» δεν συζητούν για ποσό μεταγραφής κάτω από την οψίον των 17 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει να ρίξει το ποσό, αγοράζοντας μέρος των δικαιωμάτων του Κάρμο, όμως η Πόρτο δεν «ακούει» τις συγκεκριμένες προτάσεις.

Έτσι, στον Ολυμπιακό, αρχίζουν να βλέπουν και άλλες υποθέσεις στόπερ, με τα χαρακτηριστικά του Κάρμο, δηλαδή δυνατούς στο ψηλό παιχνίδι και με δυνατότητες βοήθειας στην ανάπτυξη της ομάδας.

Δεν θέλουν στον Ολυμπιακό να μην έχουν τον Κάρμο, καθώς ο 24χρονος άλλαξε την άμυνα του Ολυμπιακού απ’ όταν ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, όμως δεν μπορούν να περιμένουν πότε η Πόρτο θα το πάρει απόφαση.

Ένας σημαντικός ακόμα λόγος που στον Ολυμπιακό κάνουν δεύτερες σκέψεις είναι πως τα πολλά λεφτά που χρειάζονται για την μεταγραφή του Κάρμο, θα επηρεάσουν το FFP του Ολυμπιακού. Κάθε ομάδα πλέον κοιτά το FFP και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να… μπλέξουν.

Το ιδανικό σενάριο που βλέπουν και ως το πλέον υλοποιήσιμο στον Ολυμπιακό είναι να μείνει ο Κάρμο δανεικός στους ερυθρόλευκους για έναν ακόμα χρόνο, με υψηλό ενοίκιο και με υποχρεωτική οψιόν.

Έτσι, του χρόνου ο Ολυμπιακός τα δίνει τα λεφτά και τελειώνει και τον πουλάει με καλύτερα λεφτά στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μασούρας: Δεν ήταν ζεστός για Μπόχουμ…

Ολυμπιακός: Πάει και για δεύτερο επιθετικό φωτιά – Θα κάνει δίδυμο στην επίθεση με 250 γκολ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχνει και εναλλακτικές για Κάρμο ο Ολυμπιακός – Δυσκολεύει η μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.