ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Έλληνας που αρέσει στο Μεντιλίμπαρ αλλά ψάχνει παίκτη στη θέση του

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του.
Ο Έλληνας που αρέσει στο Μεντιλίμπαρ αλλά ψάχνει παίκτη στη θέση του

Υπάρχει ένας Έλληνας παίκτης που αρέσει πολύ στο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, όμως ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη στην θέση του.

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, για τον οποίο έχει πολύ καλή εικόνα ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων και γιατί ψάχνει για παίκτη στη θέση του διεθνούς Έλληνα στόπερ.

Ο Μεντιλίμπαρ ΔΕΝ θέλει παίκτη για να παίξει στην θέση του Ρέτσου, ο Βάσκος θέλει δεξιοπόδαρο στόπερ για να βάλει ανταγωνισμό στον Ρέτσο. Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι και τη νέα χρονιά στο βασικό ροτέισον του Ολυμπιακού. Όμως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θέλει να νιώθει ο κάθε παίκτης ανταγωνισμό, για να προσπαθεί περισσότερο, να βελτιώνεται και φυσικά να υπάρχουν λύσεις σε περιπτώσεις τιμωρίας ή τραυματισμού.

Δεν θέλει να… ζήσει τα περσινά ο Μεντιλίμπαρ, όταν έπαιρνε παικτες από την Κ19 του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει αποστολή στους στόπερ και τα μπακ.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνει και εναλλακτικές για Κάρμο ο Ολυμπιακός – Δυσκολεύει η μεταγραφή

Γιώργος Μασούρας: Δεν ήταν ζεστός για Μπόχουμ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Έλληνας που αρέσει στο Μεντιλίμπαρ αλλά ψάχνει παίκτη στη θέση του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.