ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Γιαννούλης: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βγήκαν εκτός, ο ΠΑΟΚ;

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενημέρωσαν πως ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν είναι παίκτης που τους απασχολεί πλέον. Ο ΠΑΟΚ;
Δημήτρης Γιαννούλης: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βγήκαν εκτός, ο ΠΑΟΚ;

Θα μπορούσε ο Δημήτρης Γιαννούλης να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ; Τη στιγμή που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βγήκαν εκτός της διεκδίκησής του επειδή δεν θέλουν να περιμένουν. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αυτή την πολυτέλεια. Θα ασχοληθεί;

Σε σίριαλ εξελίχθηκε το θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της τα περασμένα Χριστούγεννα και ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως έκανε ρελάνς με μία πρόταση που δύσκολα θα βρει ο διεθνής αμυντικός, ακόμη και στο εξωτερικό.

Η πληροφορία που είχαμε στο Sportime είναι πως στο τέλος εκεί θα καταλήξει κιόλας: στο «τριφύλλι». Μιας και όλες οι υπόλοιπες επιλογές δεν τον «γέμιζαν». Αυτή του Παναθηναϊκού όμως είχε πραγματικά πολλά μηδενικά. Τελικά δεν έκαναν τον διεθνή αριστερό μπακ να συμφωνήσει σύντομα.

Ο λόγος είναι πως ο Γιαννούλης επέμενε πως πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μακριά από την Ελλάδα. Διακριτικά πάντως υπήρξε κι άλλος μνηστήρας και μήπως υπάρχει και ακόμα. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και ένα άλλο δέσιμο με τον Γιαννούλη λόγω πρότερου βίου.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έκανε μία συζήτηση φιλολογικού επιπέδου με τον ίδιο και τον εκπρόσωπου του, εκτιμώντας ότι μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του. Η διαφορά με τους άλλους δύο εν Ελλάδι διεκδικητές, είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται για αριστερό μπακ, έχοντας τον Μπάμπα.

Ωστόσο, ο Ράφα Σοάρες δεν γεμίζει σε κανέναν το μάτι, ο Λουτσέσκου θέλει παίκτη που να βγάλει ανταγωνισμό και έναν φουλ μπακ με ποιότητα. Διότι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει και μια σκέψη τη νέα σεζόν να τους χρησιμοποιεί και σαν εξτρέμ.

Τόσο τον Μπάμπα, όσο και τον Γιαννούλη. Κρατήστε λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι αν ο Γιαννούλης δεν βρει σύντομα αυτό που θέλει στο εξωτερικό, ίσως προκύψει σούπερ έκπληξη με επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Γιαννούλης: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βγήκαν εκτός, ο ΠΑΟΚ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…