ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια κάνει all in για Ιωαννίδη με τη μεγαλύτερη πρόταση

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δει και τα νέα δεδομένα για τον Ιωαννίδη μια και η Μπολόνια κάνει all in με τη μεγαλύτερη πρόταση
Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια κάνει all in για Ιωαννίδη με τη μεγαλύτερη πρόταση

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει μάλλον να αντιμετωπίσει νέα δεδομένα στην υπόθεση Ιωαννίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια ετοιμάζεται ή μπορεί και ακόμα να το έχει πράξει, all in.

Ο διεθνής στράικερ είναι εδώ και καιρό ο Νο1 επιθετικός στη λίστα του ιταλικού κλαμπ. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως όλα δείχνουν πώληση του Ζίρκζε. Ο ολλανδός επιθετικός ήταν ο βασικός πέρυσι στη Μπολόνια. Οι ιταλοί έφτασαν έως και την 4άδα και το Champions League. Ο Ζίρκζε είναι πολύ πιθανό να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Ιωαννίδης και η πλευρά του δε βλέπουν με κακό μάτι τη μετακίνηση στην Ιταλία. Αντίθετα, ο παίκτης δε φαινόταν θετικός σε μεταγραφή στην Ίπσουιτς που έφτασε να δίνει ακόμα και 25 εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός πως θα μπει σε κουβέντες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μπολόνια είναι έτοιμη ή μπορεί να το έχει κάνει ήδη, να προχωρήσει στην καλύτερη πρόταση που έχει γίνει. Πρόταση που μπορεί να φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε, από τον Ζίρκζε, το ιταλικό κλαμπ θα λάβει 40 εκατομμύρια.

Φυσικά και θα έχει ενδιαφέρον τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει τον παίκτη στην προετοιμασία. Έχουν ακουστεί πολλά. Πως ακόμα και με 30 εκατομμύρια ευρώ, δε θα τον δώσει. Στην πράξη όμως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει. Και φυσικά πως η Μπολόνια θα είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα. Ποια θα είναι με μορφή μπόνους, αν τα 30 θα είναι net κ.τ.λ.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια κάνει all in για Ιωαννίδη με τη μεγαλύτερη πρόταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).