ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που σηκώνουν συζήτηση

Οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης δείχνουν και τη νοοτροπία του κλαμπ.
Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που σηκώνουν συζήτηση

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά μεταγραφές έχει κάνει ο Αστέρας Τρίπολης και ο Μίλαν Ράσταβατς βλέπει τα κενά να κλείνουν.

Από άποψη αποτελεσματικότητας οι Αρκάδες τα έχουν πάει πολύ καλά. Ελάχιστες είναι οι εκκρεμότητες που τους έχουν μείνει και ας έχουν πέσει σε 2-3 γκέλες μεταγραφικά που τους πήγαν πιο πίσω.

Μόνο που από αυτούς που έχουν πάρει, οι περισσότεροι είναι 30+. Έχουμε και λέμε! Τριανταφυλλόπουλος, Τσιντώτας, Άλχο και Τζανδάρης στα 31, ενώ στα 30 μπαίνει και ο Μούμο. Οι πέντε από τους επτά, δηλαδή, είναι στα πρώτα -άντα. Εξαίρεση αποτελούν οι Ρέτζιτς και Τζίμας. Ο δεύτερος ούτως ή άλλως μετά τις αποτυχημένες του σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έδειξε πως δεν μπορεί ούτε σε τέτοια ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω, επέστρεψε με μόνο σύμμαχο το παρελθόν. Τον ήξεραν, τους ήξερε και κάπως έτσι ο δρόμος άνοιξε.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης έχει μέσο όρο μεγαλύτερο των 27 ετών και βασικό κορμό σχετικά «βαρύ» και γερασμένο. Ήδη οι περίοικοι μιλούν για έντονο προβληματισμό των αφεντικών. Η ομάδα δεν βγάζει κάποια προοπτική και δεν έχει την απαιτούμενη αθλητικότητα και ενέργεια. Ταυτόχρονα οι περισσότεροι παίκτες έχουν πια φθίνουσα πορεία. Τα καλύτερα χρόνια τους ανήκουν στο παρελθόν. Κοινώς, μισθοφορικό το μαγαζί και ουχί εμπορικό. Ας όψεται ο κόουτς και οι επιλογές του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που σηκώνουν συζήτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.