ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δεν βλέπει την ώρα να «στείλει» αυτόν τον παίκτη

Ο Παναθηναϊκός περιμένει διακαώς μία αποχώρηση.
Παναθηναϊκός: Δεν βλέπει την ώρα να «στείλει» αυτόν τον παίκτη

Σε ένα καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός ήθελε να βρει λύση με τον Αντράζ Σπόραρ, το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας φαντάζει εξαιρετικό νέο.

Από τον Μάιο σας είχαμε ενημερώσει πως πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να πάρει επιθετικό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ώστε να έχει μία έξτρα βοήθεια ο Φώτης Ιωαννίδης. Φυσικά για να προχωρήσει αυτό, έπρεπε να φύγει κάποιος.

Ο κλήρος έπεφτε στους Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με μία διαφορά. Ο τελευταίος είναι πολύ καλός για τον ρόλο που έχει, αυτό του τρίτου φορ. Δεν γκρινιάζει όταν δεν παίζει και σχεδόν πάντα προσφέρει, όταν θα πάρει την ευκαιρία.
Αντιθέτως, ο Σπόραρ έχει δείξει πως δεν πρέπει να είναι ο δεύτερος φορ των «πράσινων». Δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα και το κλίμα για εκείνον έχει στραβώσει μήνες τώρα.

Ο Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε διακαώς να τον δώσει και γι’ αυτό περιμένει την πρόταση της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σε πρώτη φάση οι Σλοβάκοι προσπαθούν να ψήσουν τον παίκτη. Εάν τα καταφέρουν, θα περάσουν στο παρασύνθημα.

Ο Σπόραρ έχει ξαναπεράσει από εκεί και είχε κάνει μάλιστα τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του στην Μπρατισλάβα. Μόνο που δεν μιλάμε για το πιο ελκυστικό πρωτάθλημα και αυτό ίσως να δυσκολέψει κάπως την επιστροφή του.

Ακόμη μεγαλύτερο ερώτημα υπάρχει για την οικονομική δυνατότητα των Σλοβάκων. Μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη; Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει σκόντο. Ακόμη και τα μισά να πάρει από αυτά που είχε δώσει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ευχαριστημένος θα είναι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δεν βλέπει την ώρα να «στείλει» αυτόν τον παίκτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.