ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει ομάδα σε παίκτη που πήρε από τον Μέντες – Τι έγινε

Ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες, όμως στον Ολυμπιακό δεν έχει μέλλον.
Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει ομάδα σε παίκτη που πήρε από τον Μέντες – Τι έγινε

Mπορεί να ήρθε μόλις τον περασμένο χειμώνα στον Ολυμπιακό, ως κίνηση του Πέδρο Άλβες, όμως δεν κατάφερε ποτέ να βρει θέση στο ροτέισον της ομάδας και ο Ολυμπιακός ψάχνει ομάδα να τον δώσει.

Ο λόγος για το Ρούμπεν Βέζο, τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έπαιξε πέντε φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού, τρεις φορές στα play off της Super League και δύο στην Stoixeiman Super League, κατατράφοντας 155 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ρούμπεν Βέζο, ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες, όμως στον Ολυμπιακό δεν έχει μέλλον και θα γίνουν ενέργειες να φύγει με μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κοιτά την απόκτηση σέντερ μπακ για να προσφέρει ανταγωνισμό στον Παναγιώτη Ρέτσο, την ώρα που κάνει προσπάθειες να παραμείνει κάτοικος Πειραιά ο Νταβίντ Κάρμο, έχοντας όμως ακόμα απόσταση από τα θέλω της Πόρτο, στην οποία ανήκει ο διενής Αγκολέζος στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός κλείνει το ρόστερ με τον Βεζένκοφ

Ο Έλληνας που αρέσει στο Μεντιλίμπαρ αλλά ψάχνει παίκτη στη θέση του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει ομάδα σε παίκτη που πήρε από τον Μέντες – Τι έγινε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.