ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (4/7): Οι βόμβες της Λαμίας και ο μεταγραφικός στόχος του Βόλου – Προσθήκη με καθυστέρηση η Athens Kallithea

Μεταγραφές σε Βόλο, Λαμία και Athens Kallithea. Όλα τα νέα της ημέρας (4/7) στη Super League.
Super League νέα (4/7): Οι βόμβες της Λαμίας και ο μεταγραφικός στόχος του Βόλου – Προσθήκη με καθυστέρηση η Athens Kallithea

Super League νέα (4/7): Συνεχίζουν την ενίσχυσή τους Λαμία, Βόλος και Athens Kallithea. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.

Λαμία: Αλλάζει επίπεδο

Μεταγραφές αεροδρομίου! Τι όχι; Σαρώνει στη Super League 2 η Λαμία. Σαν να το έχει πάρει απόφαση πως θα παίζει εκεί μετά τη φετινή σεζόν και να προετοιμάζει το έδαφος από τώρα. Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει το δυνατό ψαλίδι στο μπάτζετ όπως και ότι το κλαμπ κάνει προτάσεις με συμβόλαια άλλης κατηγορίας. Ακόμη και έτσι οι εξελίξεις σοκάρουν. Οι «κυανόλευκοι» αλλάζουν επίπεδο προς το χειρότερο φυσικά και μάλιστα με γοργά βήματα.

Μετά τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο, Γιάννη Δοϊρανλή πήραν έναν ακόμη παίκτη από τη Super League 2, τον Άλμπερτ Σιμόνι. Και δεν σταματούν εδώ. Επόμενος είναι ο Αντώνης Ντεντάκης. Τον άρπαξε από τα χέρια των Χανίων με ένα 40άρι η Λαμία, ενώ για τον Σιμόνι έδωσε μάχη με τον Μακεδονικό που ήθελε να τον κρατήσει. Εάν δεν είναι αυτές μεταγραφικές βόμβες, τότε ποιες; Έγινε επίσημη και η προσθήκη του Άλβαρο Ρατόν, ενός ακόμη παίκτη που έπαιζε σε δεύτερη κατηγορία, αυτή της Πολωνίας φορώντας τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας.

Athens Kallithea: Το πάλευε από τον Γενάρη

Την πέμπτη της μεταγραφή έκανε η Athens Kallithea αποκτώντας τον Πίρι Σόιρι. Άγνωστος στα μέρη μας ο διεθνής Φινλανδός, αλλά στο «Ελ Πάσο» τον γνώριζαν καλά. Όχι μόνο γιατί τον είχαν τσεκάρει στα ματς της Ελσίνκι με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, αλλά και γιατί επιχείρησαν να τον πάρουν τον χειμώνα. Τότε έφυγε από τη χώρα του ο 29χρονος, αλλά έριξε άκυρο στην Athens Kallithea λόγω κατηγορίας. Πήγε στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και εκεί η φάση στράβωσε από νωρίς. Γι’ αυτό και έπαιξε ελάχιστα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τώρα. Οι Ρουμάνοι δεν τον άφηναν εύκολα, οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν αρκετά και στο φινάλε το ελληνικό κλαμπ έδωσε και ένα μικρό ποσό για να τον αγοράσει. Παίζει όλη την πλευρά και γι’ αυτό τον ήθελε ο Μάσιμο Ντονάτι, ο οποίος θέλει να παρατάσσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα.

Βόλος: Επαφή με Κορέα

Αργά το πάει ο Βόλος στις μεταγραφές, αλλά ολοκλήρωσε τη δεύτερη δική του γι’ αυτό το καλοκαίρι. Τζούνιορ Μεντιέτα ο εκλεκτός, ο οποίος έπαιζε στη Νότια Αφρική με τη Σάνταουν. Τα κενά των Θεσσαλών είναι πολλά και για το κέντρο της άμυνας μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι, είναι αυτή του Παύλου Κορέα. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός είναι σε επαφές με τους «κυανέρυθρους». Έως τώρα δεν έχει φύγει από τη χώρα του, ενώ με την «Κυρία» έχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στην καριέρα του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Super League νέα (4/7): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (4/7): Οι βόμβες της Λαμίας και ο μεταγραφικός στόχος του Βόλου – Προσθήκη με καθυστέρηση η Athens Kallithea», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.