ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Εθνική νίκησε την Αίγυπτο χωρίς τους Αντετοκούνμπο! Και τώρα Σλοβενία και Ντόντσιτς

Η Εθνική μπάσκετ έκανε εύκολα τη δουλειά με την Αίγυπτο χωρίς τους Αντετοκούνμπο και τώρα παίζει με τη Σλοβενία του Ντόντσιτς
Η Εθνική νίκησε την Αίγυπτο χωρίς τους Αντετοκούνμπο! Και τώρα Σλοβενία και Ντόντσιτς

Η Εθνική Ανδρών έκανε αυτό που έπρεπε. Αν και το ημίχρονο έγραφε 42-38, ήταν φανερό. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαώδης. Στο μπάσκετ θα πρέπει το φαβορί να βρεθεί σε άλλον πλανήτη για να καλυφθεί τέτοια απόσταση. Το φαβορί δεν βρέθηκε.

Η Εθνική Ανδρών νίκησε την Αίγυπτο 93-71 και έκανε το 2 στα 2. Προκρίθηκε στα ημιτελικά πρώτη από το γκρουπ της. Και το προολυμπιακό αρχίζει το Σάββατο (6/7) στις 17:30. Τζάμπολ με αντίπαλο την Σλοβενία του Ντόντσιτς που νίκησε 20 plus τη Νέα Ζηλανδία και προκρίθηκε. Αλλά δεν πήρε την πρώτη θέση. Την πήρε η Κροατία που παίζει με τη Δομνικανή Δημοκρατία στον άλλο ημιτελικό.

Ο αγώνας με την Αίγυπτο δε χωρά κριτική. Η ομάδα του Σπανούλη έπαιξε πάντως καλή άμυνα. Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ξεκούραση. Σωστό. Τραυματίστηκε στην πρώτη περίοδο και δεν αγωνίστηκε ξανά ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Πλήγμα αν δεν παίξει με Σλοβενία.

Τα 10λεπτα: 20-12, 42-38, 68-52, 93-71.

Ελλάδα: Γουόκαπ 4, Λαρεντζάκης 12 (4), Μωραΐτης 2, Τολιόπουλος 3 (1), Καλάθης 5 (1), Καλαϊτζάκης 5, Παπαγιάννης 16, Χαραλαμπόπουλος 13 (3), Παπανικολάου 15, Κώστας Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου 16 (2).

Αίγυπτος: Μετβάλι 22 (2), Σεχάτα 3 (1), Γκέντι 8 (1), Καλίφα, Ρεφάτ 2, Μαχμούντ 4, Ελγκιζάουι, Γκάρντνερ 6, Ελ-Σέικ 7, Αμπντελγκαουάντ 9, Χουσεΐν 2, Οράμπι 8.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Εθνική νίκησε την Αίγυπτο χωρίς τους Αντετοκούνμπο! Και τώρα Σλοβενία και Ντόντσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.