ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός τα έχει μπερδέψει και με τους φορ

Ο Ολυμπιακός είναι μπερδεμένος μεταγραφικά αφού δεν κλείνουν τα μέτωπα όπως αυτό με τον Ελ Κααμπί! Φάνηκε με τον Αμπουμπακάρ
Ο Ολυμπιακός τα έχει μπερδέψει και με τους φορ

Ο Ολυμπιακός όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση του Ελ Κααμπί έχει μπλέξει. Χρονικά έχει μπλέξει. Και κυρίως επειδή έχει πολλές ανοικτές υποθέσεις. Όχι πως δεν το γνώριζαν βέβαια, αλλά καμιά δεν φτάνει και στο τέλος. Και μπήκε ο Ιούλιος.

Κάρμο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί αλλά και Μασούρας. Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα τυπικά και τελεσίδικα.

Ο Ολυμπιακός με τον μαροκινό έχει μπλέξει λοιπόν. Γιατί εκτός των άλλων πρέπει να πάρει και δεύτερο φορ. Και αν μείνει ή δε μείνει ο Ελ Κααμπί τότε θα πρέπει να αναζητηθούν και τα ανάλογα χαρακτηριστικά.

Το ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται παντού φάνηκε και από αυτό που βγήκε με τον Αμπουμπακάρ.

Κάποτε, ειδικά στην Πόρτο θεωρήθηκε ως ένας σούπερ φορ για την Ευρώπη.

Πήγε Σαουδική Αραβία και γύρισε στην Ευρώπη για την Μπεσίκτας. Δεν έκανε κακή σεζόν με 12 γκολ αλλά δεν είναι και ο φορ που θα πει ο οπαδός, ουάου.

Το ζήτημα βέβαια είναι τι θα πει ο Μεντιλίμπαρ. Αλλά να μην κλείνει μια ομάδα τον Ελ Κααμπί και τελικά να παίρνει τον 32χρονο από το Καμερούν, σαν κάτι να μην κολλάει.

Εκτός των άλλων έχει και συμβόλαιο με την Μπεσικτάς έως και το καλοκαίρι του 2025. Κάτι θα ζητήσουν και οι τούρκοι, δε γίνεται να τον αφήσουν έτσι να φύγει.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός τα έχει μπερδέψει και με τους φορ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.