MEDIA

Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Η ώρα του μεγάλου φινάλε έφτασε για την εμβληματική σειρά του Alpha, Σασμός.
Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Μία από τις πιο εμβληματικές σειρές των τελευταίων ετών κατάφερε να γίνει ο Σασμός του Alpha ο οποίος μας έκανε συντροφιά τα τελευταία τρία χρόνια.

Φτάνοντας κατά περιόδους σταθερά τα ποσοστά της τάξεως του 30% στην τηλεθέαση, η σειρά με την Κρητική βεντέτα έχει γράψει πλέον τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.

Αυτή τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, λέμε οριστικό «αντίο» στον Σασμό ο οποίος θα προβάλει το μεγάλο του φινάλε με ένα διπλό επεισόδιο στις 21:00.

Οι ήρωες φαίνεται πως βρίσκουν σιγά σιγά ο καθένας το τέλος που τους άξιζε και ας είχαμε αρκετές απώλειες στην πορεία. Ο Μαθιός όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελευταία αυτή απώλεια η οποία συγκλόνισε τους τηλεθεατές παρά τα… γέλια που προκάλεσαν στο X η μεταμόρφωσή του σε αετό.

Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο θα είναι κυρίως θετικές. Ωστόσο μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα μετά το χαμό του Μαθιού, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Μετά από 3 σεζόν προβολής, η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, φτάνει στο τέλος της. Μην χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ξανά έγκυος η Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πασίγνωστος τραγουδιστής μπαίνει στη σειρά

Η «Ματίνα Μανταρινάκη» επιστρέφει σε σειρά έκπληξη στον ALPHA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα